DOTA 2 Turnuvasında Final Heyecanı Deep Down İsim Hakları Capcom Tarafından Alındı

The Elder Scrolls Online - Homestead PC/Mac için Yayınlandı

08.02.2017 06:27 - Gazali Çetinkaya

 
   The Elder Scrolls Online’ın PC/Mac oyuncuları 2017’nin ilk büyük DLC’si olan Homestead’e kavuştular: bu ücretsiz güncelleme oyuncuların Tamriel’de daireler, evler, malikaneler ve hatta ada satın almalarını sağlıyor. Oyun içi Altınla ve Crown Store yoluyla satın alınabilecek olan evleri mobilyalar, dekorlar, kitaplar, variller ve daha fazlasının da aralarında bulunduğu 2000’den fazla dekoratif öğeyle zenginleştirebileceksiniz.
 
   Tonlarca Ev – İlki Ücretsiz!

   Homestead her biri oyunun 10 oynanabilir ırkından biri temel alınarak tasarlanmış yaklaşık 40 evle birlikte gelecek. Tamriel’de mülk sahibi olmak isteyenler öğreti görevini tamamlayarak ilk evlerine ücretsiz olarak sahip olabilecekler. Tanıtım görevi tamamlandıktan sonra oyuncular ev satın almaya devam edebilecek ve farklı büyüklükteki evleri hesaplarındaki tüm karakterler arasında paylaşabilecekler.

   Arkadaşınızın Evi Değil

   Homestead’de bir ev sahibi olmak yalnızca ilk adım – evinizi dekore etmeden kendinizi gerçekten yuvanızda hissedemezsiniz. Oyuncular oyun içindeki Housing Editor’ü kullanarak 2000’den fazla eşya satın alıp yerleştirerek evlerini benzersiz hale getirebilecekler. Mobilyalar ve diğer dekor eşyaları oyun içi satıcılar ve Crown Store yoluyla satın alınabilecek, ama oyuncular kendi mobilyalarını da zanaat yeteneklerini kullanarak hazırlayabilecekler. Mevcut dekorlar arasında masalar, sandalyeler, sandıklar, yataklar, parmaklıklar, tezgahlar ve dekoratif eşya olarak da kitaplar, yiyecekler, variller, tablolar, aydınlatmalar, bitkiler, ağaçlar ve fazlası bulunuyor. Daha işlevsel bir şeyler mi arıyorsunuz? Oyuncular dövüş antrenmanı mankenleri, zanaat masaları ve asistanlar da yerleştirebilecekler.
 
   Homestead Xbox One ve PlayStation 4 için 21 Şubat’ta yayınlanacak. 
basın bülteni

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
DOTA 2 Turnuvasında Final Heyecanı Paylaş Deep Down İsim Hakları Capcom Tarafından Alındı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
JackTim - 8.2.2017 15:12:30 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

Niyetim var şu oyunu almaya ama AKK 75gb :/ Mart mıydı nisan mıydı o tarihten sonra gece kotadan sayılmayacakmış bildiğime göre. (yanlışım varsa düzeltin)


1 mayıs 2017
ReflexAction - 8.2.2017 13:43:20 0
Arkadaşlarımızı evimize davet edebilecek miyiz ?
BSC Misafiri - 8.2.2017 13:29:48 +1
Niyetim var şu oyunu almaya ama AKK 75gb :/ Mart mıydı nisan mıydı o tarihten sonra gece kotadan sayılmayacakmış bildiğime göre. (yanlışım varsa düzeltin)
Y. K. G. - 8.2.2017 13:16:52 0
güzel bir ekleme olmuş ama archage gibi ev sistemi yapmamaları güzel olmuş yoksa oyun fuarlarında dağıtılan bedava ürünler gibi oluyordu herkes birbirini eziyor filan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.