Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde Grup Aşaması Tamamlandı! League of Legends MMO'sunda Başa Dönüldü

The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia DLC'si Şimdi PC'de Oynanabilir!

13.03.2024 14:04 - Mehmet Tandoğan

 
 
The Elder Scrolls Online'ın 2024 macerası, zindan DLC oyun paketi Scions of Ithelia ve ana oyun için ücretsiz 41. Güncelleme'nin çıkışıyla bugün PC/Mac'te başlıyor. Oyuncular şimdi iki yeni zindana adım atabilir ve gelecek Gold Road bölümünde onları bekleyen maceralara hazırlanabilir. Scions of Ithelia şimdi PC/Mac için çıktı ve 26 Mart'ta konsollara gelecek.
 
 
 
Scions of Ithelia DLC'si, Oathsworn Pit ve Bedlam Veil olmak üzere yepyeni iki PvE zindanı içeriyor. Oyuncular, yakında gelecek olan Gold Road bölümünde bu iki tehlikeli macerada savaşarak ilerlerken ve iş başındaki habis güçleri açığa çıkarırken yeni koleksiyon eşyaları, başarımlar ve eşya setleri gibi eşsiz ödüller kazanabilecek. Gold Road bölümü PC/Mac'e 3 Haziran'da, konsollara ise 18 Haziran'da geliyor. 
 
Ayrıca 41. Güncelleme ana oyun yamasını da içeren bu DLC'de tüm ESO oyuncuları için bir dizi ücretsiz hata düzeltmesi, ekleme ve oyunun sunduğu temel deneyime yönelik iyileştirmeler de bulunuyor. Oyuncular, bu yamayla birlikte 20 adede kadar benzer kuşatma silahını istifleyerek envanterlerini hafifletebilir. 41. Güncelleme ayrıca yeni içerikler için eski sistemlerde de iyi ve devamlı bir performans düzeyinin korunması adına PC ve Mac için oyunun minimum sistem gereksinimlerinde değişiklikler sunuyor. 
 
 
 
Oyuncular, Scions of Ithelia DLC'sine ESO Plus üyeliği ile veya paketi Crown Store'dan (DLC bölümünden) 1.500 crown karşılığında satın alarak erişebilir. Ayrıca Scions of Ithelia Collector's Bundle 4.000 crown karşılığında alınabilir. Bu pakette DLC paketine erişim, Ashbone Sabre Cat bineği, Ashbone Echalette pet'i ve beş adet Crown Experience Scroll bulunur.

Tüm ESO Plus üyeleri, Scions of Ithelia Collector's Bundle'ı, paketin her ayrı platformda çıkışından (PC/Mac için 11 Mart, Xbox ve PlayStation konsolları için 26 Mart)itibaren iki haftalık bir zaman aralığı boyunca ücretsiz alabilir.

Scions of Ithelia zindan DLC paketi ve 41. Güncelleme şimdi PC/Mac'te oynanabilir ve 26 Mart'ta Xbox ve PlayStation konsollarına geliyor. Hem Scions of Ithelia'nın hem de 41. Güncelleme'nin yama notlarına resmî forumlarımızdan göz atın.
 
basın bülteni 

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
Türkiye Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi'nde Grup Aşaması Tamamlandı! Paylaş League of Legends MMO'sunda Başa Dönüldü
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.