World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video LEC 2023 Sezon Finalleri'nde Dünya Şampiyonası'na Katılacak Takımlar Belli Oldu!

ESO 39. Güncelleme Şimdi PC'de: Uzun Zamandır Beklenen Oynanış İyileştirmelerini İçeriyor

22.08.2023 12:03 - Mehmet Tandoğan

 
 
Bugünden itibaren The Elder Scrolls Online 39. Güncelleme PC/Mac'te ücretsiz olarak oynanabilir. Bu en yeni güncelleme The Elder Scrolls Online'a mevcut tüm ESO oyuncuları için uzun zamandır beklenen birçok iyileştirme ve ekleme getiriyor.
 
Bir ana oyun güncellemesi olarak 39. Güncelleme PC/Mac'te şimdi oynanabilir. Xbox ve PlayStation konsolları ise güncellemeyi 5 Eylül'de alacak. Bu güncellemenin içeriği hakkında daha fazla ayrıntı aşağıda.
 
 
 
Genel iyileştirmeler arasında bulunan Yeni Oyuncular İçin Görev ve İçerik İyileştirmeleri kapsamında düşük seviye karakterlerinize verilen görevlerin miktarı ve sıklığını düşüren çeşitli değişiklikler geliyor. Artık bu görevler yeni oyuncular seviye atladıkça kademeli olarak verilecek ve oyuncuların ESO yolculuklarının zaman içerisinde hız kazanmasına yardımcı olacak. Bunun yanında oyuncuları çeşitli noktalar arasında taşıyabilen, Tamriel'in Navigator (Kılavuz) NPC'leri de bu güncelleştirmeyle beraber bazı iyileştirmeler alıyorlar. Artık bu Navigator'lar (görevler etkin olsalar da olmasalar da) takip edilen görevler için oyuncuları bir konuma taşıyıp taşıyamadıklarını gösterecekler.

Görevler ve içeriklerin yanında eşya yönetimini iyileştirmek için 39. Güncelleme ile ana eşya türlerine bazı değişiklikler geliyor. Farklı kaynaklardan gelen benzer Crown Store eşyaları artık “Stack All Items” (Tüm Eşyaları Biriktir) seçeneğiyle tek yuvada biriktirilebiliyor. Bu yama ile ayrıca oyuncuların istemedikleri eşyaları daha kolay şekilde tespit edip temizleyebilmeleri için hangi eşyaların satılıp hangilerinin satılamadığı daha net bir şekilde ifade ediliyor.
 
 

Yukarıdakilerin yanında 39. Güncelleme geliştirilmiş ölüm bildirimleri, Treasure Scamp eşya düşürme oranı iyileştirmeleri ve üç Cyrodiil Canavar Maskesi de dahil yeni ödüller getiriyor. PvP güncellemelerine ek olarak oyunculara satın alımdan önce mobilyaların evlerinde nasıl göründüğünü görme fırsatını veren Preview Crown Furnishings (Crown Mobilyalarını Ön İzle) ve oyunculara doğrudan envanterlerinden veya koleksiyonlarından evlerine eşya yerleştirme imkânını tanıyan Inventory Furnishing Placement (Envanterden Mobilya Yerleştirme) gibi bazı ev düzenleyicisi iyileştirmeleri de bu güncellemenin bir parçası.
 
39. Güncelleme hakkında tüm detaylara ulaşmak için buradaki resmi blog yazımızı okuyun. Düzeltmelerin, geliştirmelerin ve eklemelerin tam listesi burada resmi forumlarımızda bulunabilir. 
 
basın bülteni 

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
World of Warcraft Dünyası Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Konsept Video Paylaş LEC 2023 Sezon Finalleri'nde Dünya Şampiyonası'na Katılacak Takımlar Belli Oldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.