DCUO ve Planetside 2, PS Plus Gerektirmeyecek FF XIV: A Realm Reborn Kesinlikle 27 Ağustosta!

ZeniMax Elder Scrolls Online'ı MMO Olarak Görmüyor

16.06.2013 19:45 - Samet Konuksal


    İlk başta büyük bir kitleyi heyecanlandırsa da, sonrasında gelen haberlerle ve sızan oynanış videolarıyla birlikte biraz hayal kırıklığı oluşturan The Elder Scrolls Online adına yeni bir açıklama geldi. Oyunun geliştiricisi, TESO'yu bir MMO'dan ziyade multiplayer oyunu olarak gördüklerini açıkladı.
 
    Yaptığı açıklamalarda The Elder Scrolls Online'ın yönetmeni Matt Firror, "Oyun bir MMO yapısından daha çok, multiplayer oyunu gibi duruyor. Bir MMO'ya göre daha kısıtlı arayüzümüz var. Temiz ve karışık değil. Dövüş sistemi aksiyon dolu, isterseniz tek kişi olarak her şeyi idare edebilirsiniz." sözlerini söyledi. 
 
    Eklemelerinde Firror, "The Elder Scrolls Online'ı oluştururken amacımız MMO oyuncularının haricinde türe alışkın olmayan kişileri de çekmekti. Yaptığımız sistemlerle birlikte daha önce MMO oynamamış insanların da beğenisini kazanacağımızı düşünüyorum." sözlerine yer verdi.
 
Bu açıklamalar, saf bir MMO deneyimi gözleyen oyuncuların hoşuna gitmeyecektir. 

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
DCUO ve Planetside 2, PS Plus Gerektirmeyecek Paylaş FF XIV: A Realm Reborn Kesinlikle 27 Ağustosta!
YORUMLAR 10
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
:::LOSTPLANET::: - 2.9.2013 13:01:27 0
önceden bilineni bilmeyen uğruna bilmeyenlere indirgenmez ; bilmeyen bilene sorar o oyunu öğrenirdi .

fpsleri batırdılar zaten bilmeyenler uğruna , şimdi de teenageler için mmo'lar heba ediliyor . benim anlamadığım , oynamasını bilmediğim knight online gibi oyunları yüzlerce binlerce kküçük yaştaki çocuklar oynuyor . hakeza warcraft oynyan kitlenin bile ortalaması daha düşüktür yaş olarak .

nasıl oluyor da bu kitle skyrim tadındaki bir mmo'yu oynayamayacak ? ben mmo oynamadım bugüne kadar . ama hi bir zaman da basitleştirilmiş bir mmoyu tercih etmezdim.
BSC Misafiri - 27.6.2013 14:51:20 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

bu oyuna mmo yakışmaz zaten ne o öyle kuşbakışı mı oynuycaz


Sen tüm MMO oyunlarını Kuşbakışımı oynuyorsun ??
BSC Misafiri - 24.6.2013 13:16:46 0
Artık online oyun piyasası geriledi adamlar oyun yapamıyor Guild Wars 2dediler dediler ne oldu grafik yok bişey yok Şimdide TESO dediler oda multi olacakmiş bunun en iyisi Silkroad Di oda bitti En iyisi Silkroad 2 gelecekse onu bekleyeceksin.
veniversum - 19.6.2013 00:15:38 0
İnsanları bu kadar beklettiler ve beklentiler de artı sanırım Skyrim online hüsrana ugrayacak.
FantasyFiRe - 17.6.2013 18:39:41 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: wisla

bu oyuna mmo yakışmaz zaten ne o öyle kuşbakışı mı oynuycaz

kuşbakışından kastın izometrik kamera herlade. Hayır kuşbakışı falan oynamıcaz ister tps ister fps oynayabileeksin aynı skyrim de olduğu gibi
BSC Misafiri - 17.6.2013 12:48:49 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bence ideal mmo böyle olmalı. Elder Scrools Online mmo of century olacak ( yok böyle bir ödül ama neyse) .


Hayatında hiç morrovind oblivion skyrim oynamamış MMO dünyasını metin 2 den ibaret sanan noob eksilemiş. İşin arkasında bethesda var elder scrools ve fallout serilerini yapan. Kafanızı biraz cod tan kaldırın da diğer güzel oyunları da oynayın. Eğer bu oyun kötü olursa kesinlikle noob friendly olmadığı için olur. Paralı diye küçük çocuklar beğenmez.
Last Peony - 17.6.2013 10:04:07 +1
Guild Wars 2 benzeri bir fail bekliyor bizi.
wisla - 16.6.2013 23:15:41 0
bu oyuna mmo yakışmaz zaten ne o öyle kuşbakışı mı oynuycaz
BSC Misafiri - 16.6.2013 20:26:19 -1
Bence ideal mmo böyle olmalı. Elder Scrools Online mmo of century olacak ( yok böyle bir ödül ama neyse) .
BSC Misafiri - 16.6.2013 20:15:01 0
saf mmo olmasın aman varsın olmasın yine oynanır
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA