XCOM: Enemy Unknown Yapımcısından iOS'a F2P Oyun Ragnarok 2: İkinci Efsane! Macera Yeni Başladı!

The Elder Scrolls Online'dan Yeni Bir Video

03.05.2013 02:07 - Samet Konuksal


    Bu yılın büyük merakla beklenen MMO'larından The Elder Scrolls Online için yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan videoda Oblivion'da bulunan Coldharbour düzlemi tanıtılıyor. Lawrence Schick ile Wynne McLaughin'in hikayeyi ayrıntılı bir şekilde anlattığı videoyu Türkçe altyazılı olarak aşağıdan izleyebilirsiniz
.

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
XCOM: Enemy Unknown Yapımcısından iOS'a F2P Oyun Paylaş Ragnarok 2: İkinci Efsane! Macera Yeni Başladı!
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
_GuMmY_ - 26.5.2013 12:11:47 0
bi cıksa artık
ankara - 3.5.2013 20:11:59 0
Online oyunu hic sevmiyorum oyunu bırakırım online yinede oynmam oyunun belli bir yerlerini kat ettikden sonra internet bağlantısı kopmaya baslıyor...
Blackworms - 3.5.2013 14:28:27 -2
Herkes bir beta sürecidir konuşuyor ve onun üzerinden tüm oyunun mantığını kavramış gibi yorum yapıyor; fakat olayın aslı göründüğü gibi değil. Ufak çaplı bir beta grubunun seçilmesinin asıl sebebi bu zaten, oyunun cilalanmamış dünyasının, mekanlarının da tecrübeli test oyuncuları tarafından denenmesi ve gerekli düzenlemelerin yapılması.

PAX'da oyunun tamamlanmış ve tamamıyla cilalanmış bölümlerini oynayanlar zaten çıkan beta dedikodularına kulaklarını tıkamış durumdalar; ama siteler "İşte TESO'nun berbat grafikleri! Kullanıcılar ikilemde!" diye haber yapınca, maalesef derinlemesine bilgisi olmayan veyahut en azından araştırıp, gereçeği neymiş diye merak etmeyen kullanıcılar da bu şekilde yaftalıyorlar oyunu. Benim herhangi bir çekincem bulunmamakta oyunun kalitesi hakkında. Her ne kadar oyunu başka stüdyo yapsa da, Franchise hakları tamamıyla Bethesda'nın. Sizce böyle bir firma, o betada gördüğünüz oyunun çıkmasına izin verir miydi? Bir düşünün lütfen.
digimon52 - 3.5.2013 11:31:18 -3
beta videosunu gördükden sonra pek sarmadi.
hikaye isin bahanesi sonucda.

ekleme: Bu arada adamin sesi sanki David Hayter ( MGS, solid snake) benziyor.
BSC Misafiri - 3.5.2013 11:02:05 0
hersey guzelde dovus sistemini ve karekterlerin hareketleri hala eski sistem ne zaman dragon dogma yada witcher dovus sistemine ve animasyonlarina benzer duzeyde oyun yapicaklar oblivion dan beri hep ayni skyrim gibi muhtesem bir oyun dovus sistemi vs gibi olumsuzluklardan dolayi eksik kalmis.
CmSandman - 3.5.2013 10:19:26 0
merakla beklemedeyim lotro daki gibi aşırı bazlı görev oyunu olmasında yeter takımca exp kesebileceğimiz yerlerde olmasını temenni ediyorum.
dIsAstEr - 3.5.2013 09:57:39 0
Molag Bal'ın ön plana çıkarılması güzel bence. Diğer daedric tanrılara göre daha ilgi çekici buluyorum. Tabi işin hikaye kısmı kimsenin umrumda değil, sonuçta MMORPG olacak, riskli iş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.