League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Rehberi League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Başlıyor!

The Elder Scrolls Online Breton Efsanesi Sonbahar Etkinliği 29 Eylül'de!

24.09.2022 13:53 - Mehmet Tandoğan

 
 
9 Eylül Perşembe günü Elder Scrolls Online, Legacy of the Bretons Sonbahar Etkinliği canlı yayınına ev sahipliği yapacak. Bu yılın son hikaye DLC'si, Firesong ile ilgili yeni detayları ortaya çıkaracak ve oyunculara final bölümünde yer alan çeşitli maceralara daha yakından bir bakış sunacak!
 
Breton Efsanesi Sonbahar Etkinliği canlı yayını 29 Eylül Perşembe TSİ 22.00'de Twitch.tv/Bethesda adresinde olacak. Bu özel etkinlik sırasında ESO topluluk üyeleri ve geliştirici ekibi, gelecek Firesong DLC'sindeki hikâyeye, ortama, karakterlere ve mücadelelere özel bir bakış sunacak. DLC detaylarına ek olarak ESO topluluğunu 2022'de bekleyen etkinlikler de duyurulacak.
 
Ayrıca yayını izleyecek hayranları çeşitli ödüller bekliyor! Canlı yayını en az 15 dakika izleyenler, bir Clouded Senche-Leopard Cub pet ve bir Ouroboros Crown Crate içeren Twitch drop'larını kapacak.
 
 
 
Üstelik izlemeye devam edenleri daha fazla şey bekliyor. Bu ödülleri kazanmak için izleyicilerin ESO hesaplarını Twitch'e bağlamaları gerekli.

Perşembe günkü asıl yayınımızda eş zamanlı olarak dünyanın dört bir yanındaki ESO topluluk ekipleri Fransızca ve İspanyolca dil desteği olan yan yayınlar yapacak. Asıl yayının ardından sizi bekleyen pek çok özet yayını olacak. Bethesda Türkiye Topluluk Yöneticimiz ile gerçekleşecek Türkiye yayınının detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
 
30 Eylül Cuma
 
ESO Sonbahar Güncellemesiyle Gelen Yenilikler (Türkiye)
Sunan: Emin Çıtak
Tarih: 30 Eylül Cuma TSİ 20.00.
 
basın bülteni 

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Rehberi Paylaş League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Başlıyor!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.