League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonu fastPay Wildcats Oldu! 2022 Sezon Ortası Turnuvası Güncellemesi Duyuruldu!

High Isle Bölümü Ön Bakışında Yeni Elder Scrolls Dünyasını Keşfedin

15.04.2022 20:40 - Mehmet Tandoğan

 
 
ZeniMax Online Studios ve Bethesda Softworks, PC/Mac ve Stadia'da 6 Haziran 2022'de; Xbox ve PlayStation konsollarında ise 21 Haziran 2022'de çıkacak. The Elder Scrolls Online:High IsleBölümü'nde oyuncuları Elder Scrolls dünyasında nelerin beklediğine yakından bakıyorlar.
 
The Elder Scrolls Online: High Isle Bölümü Ön Bakışı Yayınını Buradan İzleyin: 
 
 
 
High Isle Ön Bakışı yayınında açıkladığımız gibi, bu yılki bölümün hikâyesi, politik entrikalara odaklanacak. High Isle da Three Banners War'a son verecek barış müzakereleri için ittifak temsilcilerinin gelebileceği mükemmel bir mekân. Zirveyi düzenleyen Society of the Steadfast olsa da, oyuncular Ascendant Order'a ve kaotik planlarına karşı dikkatli olmalı. ESO'nun 20 milyonu aşkın oyuncusu ortaçağ kültürü ve mimarisiyle dolu, görkemli kaleler ve heyecan verici turnuva alanlarıyla kaplı cennet gibi bir adayı deneyimleyecek.

Geçtiğimiz yıl ESO oyunculara Yoldaşları getirdi. 2022'de de ZeniMax Online Studios bu sistemi geliştirecek. Oyuncular iki yepyeni yoldaşa; sokaklarda büyüyen ve büyüye ilgi duyan bir Khajiit olan Ember ve oyunculara yardımcı olmayı görev bilen heyecanlı bir şövalye olan Breton, Isobel'e erişebilecek.

The Elder Scrolls Online: High Isle- Cennet ve ArafFragmanını Buradan İzleyin:
 
 
 
2022'de ayrıca Tales of Tribute adında, ESO dünyası içinde oynanabilen yepyeni bir kart oyunu geliyor. High Isle'da icat edilen bu eşsiz kaynak toplama oyunu PvP ve PvE olarak oynanabiliyor. Oyuncular Tales'in kendi seviye sistemi ile sıralamada yükselebilir. Ayrıca mobilyalar ve Transmute Stone'lar gibi güzel ödüller de var. Hatta dünyada belirli NPC'lere karşı oynayarak bir hikâyeyi ilerletmek de mümkün.

Oyuncular yeni Bölüm için ESO Store'dan, tercih ettikleri mağazadan veya platform mağazasından ön alım yapabilir.
 
basın bülteni 

Tweet
mmorpg the elder scrolls zenimax online studios mmo bethesda
League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonu fastPay Wildcats Oldu! Paylaş 2022 Sezon Ortası Turnuvası Güncellemesi Duyuruldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Elder Scrolls Online
+ TAKİBE
AL
61 kişi bu oyunu takip ediyor.