Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8'de Meşhur "Panda" Oynanabilir Karakter Olarak Yer Alacak

 
 
Bandai Namco, Tokyo Game Show 2023 etkinliği kapsamında meşhur Panda'nın Tekken 8'de oynanabilir bir karakter olacağını duyurdu.
 
Meşhur Panda karakteri geri geliyor
 
 
 
Tekken 3'teki ilk çıkışından bu yana Panda, tüm ana Tekken oyunlarının yanı sıra Tekken Tag Tournament, Tekken: Blood Vengeance, Tekken Tag Tournament 2 ve Tekken Card Tournament gibi yan projelerde de yer aldı. Şimdi ise serinin yeni oyununda da yer buluyor. Panda karakteri için şu anda herhangi bir fragman yayınlanmamış durumda.
 
Tekken 8'de tamamen yeniden tasarlanmış karakter görselleri, sıfırdan geliştirilen ve oldukça detaylı modeller ve daha fazlası yer alıyor. Serinin yeni oyununda yine seriye özgü dövüşler, karakterler ve içerikler bulunuyor.
 
Beklenen dövüş aksiyon oyunu Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Türkçe Dil Destekli Persona 3 Reload için Yeni Fragman Yayınlandı Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Philipp_Plein

21.9.2023 14:36:37

0
Şu karakter yüzünden oyunu ciddiye almam Tekkenin içine eden tek karakter. Panda ne abi rezillik la

Story Master

21.9.2023 13:42:12

0
Oyun çıkmadan ne PR yaptı ya şu karakter bu karakter diye diye kaç karakter haberi çıktı.Baydı karakterlerinin tanıtımları.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız