Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları bizlere sunan Epic Games, gizemli oyun serilerine devam etme kararı aldı. Önümüzdeki hafta yani 16 Mayıs itibarıyla gizemli bir oyun ücretsiz bir şekilde bizlere sunulacak. Şu anda oyuncular bu oyunun hangisi olduğunu merak ediyor.
 
Haftaya bir gizemli oyun ücretsiz sunulacak 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Epic Games her hafta 1 veya 2 farklı oyunu tamamen bedava bir şekilde dağıtıyor ve bu oyunların hangisi olduğunu görebiliyoruz. Ancak şimdi bir sonraki haftanın oyununu gizemli bir oyun etiketi altında görüntüleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunun hangisi olduğunu merak ediyoruz. Kullanıcıların yüzüne güldüren ücretsiz oyunlar kalıcı bir şekilde sizin alabiliyor ve istediğiniz zaman indirip oynayabiliyorsunuz.
 
Gizemli oyunlar geri sayım sona erdiğinde kendini açığa çıkarıyor ve böylece o oyunu doğrudan Epic Games kütüphanemize ekleyebiliyoruz. Şu anda 16 Mayıs tarihine kadar Circus Electrique ve Firestone Free Offer (İçerik paketi) tamamen ücretsiz durumda.

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız