Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti

 
Bandai Namco Studios tarafından biz oyun severlere sunulan Tekken serisinin en yeni oyunu Tekken 8, bazı ekran kartlarında çökme sorunları yaşamaya başladı. Nvidia şirketi ise bu durumu doğrular nitelikte yeni bir açıklamada bulundu.
 
GeForce GTX 10 serisi ekran kartlarında sorunlar mevcut
 
 
Nvidia, bazı ekran kartlarında Tekken 8'de çökme sorunları yaşanabileceğini kabul etti. En son yayınlanan ekran kartı güncellemesine ilişkin güncelleme içerisinde halen araştırılan bir sorun ön plana çıkıyor.
 
PC Gamer tarafından tespit edildiği üzere yama notlarında "Tekken 8, GeForce GTX 10 serisi ekran kartlarında oynanırken rastgele çökebilir" ifadeleri yer alıyor. Nvidia sorunun henüz çözülmediğini ve hala araştırıldığını belirtirken, aslında bunun bir Nvidia problemi olmayabileceğinin de altını çiziyor.
 
Tekken 8 Steam platformu üzerinde 45 dolarlık fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. En son incelemelere bakacak olursak çoğunlukla olumsuz etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek

BSC Misafiri

11.5.2024 15:33:33

0
nvidia 1000serisi kullanaları dürtmeye başladı artık yeni satalım size..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız