Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1'in PS4 Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PlayStation 4 sürümünün 24 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve PC (Steam) sürümleriyle beraber piyasaya sürüleceğini duyurdu. Ön siparişler şu anda PlayStation Store üzerinden mevcut.
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PS4 sürümü dijital olacak 
 
 
 
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1'in PlayStation 5, Xbox Series ve Switch sürümleri hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Ancak PlayStation 4 sürümü yalnızca dijital olarak satışa sunulacak. 
 
Paket olarak karşımıza çıkan bu sürümde birçok içerik yer alıyor. Paket içerisinde Metal Gear Solid ve Metal Gear & Metal Gear 2: Solid Snake oyunlarının öyküsü ile karakterlerine dair ayrıntılı bilgilerin yer aldığı Screenplay Book ve Master Book bulunuyor.
 
Öte yandan METAL GEAR serisinin ilk 3B oyunu 1998'de piyasaya sürüldü. Burada gerçek çekim görüntüler ile sinema eseri niteliğindeki ara sahneler yenilikçi bir oyun deneyimiyle buluştu.
 
İzlemediyseniz fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal Gear Solid HD Collection Konami Hideo Kojima Peace Walker Sons of Liberty Snake Eater
Tekken 8'de Meşhur "Panda" Oynanabilir Karakter Olarak Yer Alacak Zenginden Alıp Fakire Verebileceğiniz Gangs of Sherwood Geliyor: Tüm Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.9.2023 10:04:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Editörümüzün MGS4 fake görseli ile anlık heyecanlanma yaşayıp, umarım Vol 2'de MGS4 dahildir diyorum...
ASdsad ben de bir ulan bu sürümde mgs 4 yok tu acaba sızıntı mı oldu vol 2 ile ilgili dedim. Vol 2'de büyük ihtimal peace walker, mgs 4 ve tacticall ops'lar olacak. Ama MGS 4 artık playstation 3 dışında Switch'e hatta mobil'e bile gelmeli. 8 gb ram'i, 2 gb ekran kartı, 8 çekirdek işlemcisi olan mobil cihazlar çıktı, playstation 3'ün 256 mb ram 256 mb video belleği olduğundan yola çıkıp, emülatör değil de düzgün port ile bu oyunun çok rahat her sistemde çalışacağını düşünüyorum. Ps3 sürümünün çift bluray disk olduğunu da düşünerek, ara sahnelerinin uzunluğu ve formatından kaynaklı öyle olsa gerek formatını daha güncel bir format yaparak ara sahnelerden 10 kata kadar yer tasarrufu da yapabilirler ki ara sahneler eski teknoloji ile oyunlarda aşırı yer kaplıyordu. Misal İnjustice 1 . Oyunun kendisi sıkışıtılmış 3. parti ara sahne dosyaları ile 10 gb ama orjinalini steam'den indirmeye kalkarsanız 30 gb . Bu oyunda ise ara sahneler aşşırı uzun. Boyutunun bu oranda 30 küsürden 10 civarına düşeceğini tahmin ediyorum. Texture,kodlama, model meshleri ses dosylarıyla 5 gb tutsa güncel codec ile sıkıştırılmış ara sahneleri ile hepsi 5 gb tutsa 10 - hadi ara sahneler çok uzundu diyelim 15 gb civarı falan da bir boyut ile çıkartmaları lazım. Ara sahnelerde güncel codec'e geçmeyip vanquish oyunundaki gibi boşa yer israfı da yaptırabilirler gerçi. O oyunda konsoldan pc'ye port edildiğinde eski sürüm codecler nedeniyle oyunun kendisi 5 gb idi ara sahneler dahil edilince 30 gb oluyordu.

xXBerkanXxD

22.9.2023 09:22:06

0
Editörümüzün MGS4 fake görseli ile anlık heyecanlanma yaşayıp, umarım Vol 2'de MGS4 dahildir diyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız