Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 paketini duyurdu

 
 
Konami, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 adlı paketi duyurdu. Bu paket Metal Gear serisinin oyunlarını içeren bir koleksiyon olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Koleksiyon sürümünün hangi platformlara geleceği açıklanmadı ancak Metal Gear Solid Delta: Snaker Eater duyurusu göz önüne alındığında PlayStation 5, Xbox Series ve PC'de piyasaya sürüleceğini varsayabiliriz. Koleksiyon sürüm bu sonbaharda çıkış yapacak.
 
Koleksiyon sürüm içerisinde seriden birçok oyun yer alıyor
 
 
 
Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 paketi seri içerisinde bulunan oyunları barındırıyor. Bu oyunlar arasında Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid (VR görevleri ve Özel görevler dahil), Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD koleksiyon sürümü) ve Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD koleksiyon sürümü) yer alıyor.
 
Paket içerisinde yer alan oyunlar klasik sürümler olarak karşımıza çıkıyor. Metal Gear Solid Delta: Snaker Eater'ın çıkışından önce oyuncular bu koleksiyon sayesinde serinin ilk üç oyununu deneyimleyebiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1
Warhammer 40,000: Space Marine 2 için yeni oynanış fragmanı yayınlandı Abzu geliştiricisinden yeni bir oyun geliyor: Sword of the Sea
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

7ender

26.5.2023 18:19:58

0
Geçen sene bu oyun için sadece Ps3 almıştım.

Demir1357

26.5.2023 15:27:06

0
Handheld çok oynadım metal gear o zaman farketmiyordu görüntü kalitesi tabi

2K

26.5.2023 14:12:46

0
Geç bile kalındı aslında, herkes yıllardır istiyordu. Fakat Phantom Pain ile bunu aştılar ama MGS çok sevdiğim bir seri olsa bile oynanışı aslında iyi olan bir seri değildi. Oynanış her zaman karakteri zar zor yönetiyorsunuz hissi veriyordu. Capcom'un yaptığı direk her oyunu remake yapmak çok daha iyi bir plan olabilirdi.

Microphone Not Found

26.5.2023 14:07:51

0
quote:

Orjinalden alıntı: narkotik_1989 Çamur gibi grafiklerle mgs 1 oynanmaz artık. Dolphin emulator de the twin snakes oynamak çok daha mantıklı
Duck Station'da tüm ayarları kökleyince güzel bir görüntü elde edilebiliyor ama tabi Twin Snakes kadar değil yine.

xXBerkanXxD

26.5.2023 13:59:02

+1
Şu HD Collection'a bir türlü Metal Gear Solid 4'ü eklemediler gitti... Şuanda oyunu PS3 dışında hiç bir platformdan oynama imkanınız yok, anca emülatör ile PC'de oynamanız lazım. Güçlü PC'niz olup, ince ayarları yapsanız bile çökmeler olabiliyor.

narkotik_1989

26.5.2023 12:57:00

0
Çamur gibi grafiklerle mgs 1 oynanmaz artık. Dolphin emulator de the twin snakes oynamak çok daha mantıklı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Metal Gear Solid HD Collection
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız