Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu!

 
     ESL & Intel işbirliği ile Malta'da düzenlenen CS2 ligi ESL Pro Lig Sezon 19'da yarı final 1. gün karşılaşması tamamlandı. Karşılaşmanın sonucunda Team Vitality rakibi Astralis karşısında 2-1 galibiyet elde etmeyi başardı ve turnuvanın ilk finalisti oldu.
 
     B grubunda oynadığı tüm karşılaşmaları mağlup olmadan tamamlayan Team Vitality, Playoff etabında adını doğrudan çeyrek finallere yazdırdı. Çeyrek finalde rakibi ise FaZe Clan oldu. FaZe Clan ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 galibiyetle sonuçlandırdı. Yarı finale yükselen Team Vitality'in rakibi Team Liquid'i 2-0 mağlup eden Danimarka temsilcisi Astralis oldu. Astralis ile Team Vitality karşılaşmasının sonucunda 2-1 galibiyet elde etmeyi başaran Team Vitality oldu ve adını büyük finale yazdırdı.
 
     Team Vitality'in rakibi bugün oynanacak MOUZ ile Complexity karşılaşmasının sonucunda belirlenecek. Büyük final ise yarın 5 maçlık seri formatında oynanacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! Kıyamet Sonrası Taktik Oyunu Neverdark Yakında Steam'de

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız