Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'de Venom Konuşmalarının Yüzde 90'ı Oyuna Dahil Edilmemiş!

 
 
Insomniac Games ekibi tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2'de seslendirme sanatçısı Tony Todd yeni bir açıklamada bulundu. Venom karakterini seslendiren Todd, kaydedilen diyalogların yüzde 90'ının oyuna dahil edilmediğini söyledi. Todd'un bu iddiayı hafta sonu Spidey Squad adlı hayran web sitesini yöneten içerik yaratıcısı Evan Filarca'nın da katıldığı Fan Expo San Francisco panelinde dile getirdiği bildirildi.
 
DLC veya yan oyunda bu diyaloglar kullanılabilir 
 
 
 
Insomniac Games, Todd'un Venom için kaydettiği repliklerin sadece yüzde 10'unu kullandığı iddiası doğruysa stüdyonun bir zamanlar oyuna dahil edilebilecek büyük miktarda içeriği çöpe atıldı demek oluyor. Eğer bunun dışında bu içerikler tutulursa belki de potansiyel bir DLC'den veya yan oyundan bahsedebiliriz. Ancak bu durum oldukça belirsiz.
 
Ekim ayında Spider-Man 2'nin çıkışından hemen önce yayınlanan bir röportajda Venom spin-off'u (yan oyun) potansiyeli soruldu. Bu soruya Insomniac kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette yanıt verdi. Insider'a verdiği yanıtta hayranların stüdyonun seriyi nereye götüreceğine karar vermesinde önemli bir rol oynayacağını aktardı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Destiny 2: The Final Shape Genişlemesi Ertelendi: İşte Yeni Tarih Dyson Sphere Program Derin Uzay Temalı Simülasyon Deneyimi Sunuyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.11.2023 11:12:58

0
halbuki oyunun tanıtımını hype ını hep Venom üzerinden yaptılar. klasik sony işte kandırma ustası

BSC Misafiri

28.11.2023 11:12:50

0
Spoiler içeriyor. Venom'u karakter olarak ayarlamak kodlarıyla, kendine has animayonlarıyla kombo ve yetenekleriyle. Oyunda sadece 1 saat kadar bir kısımda oynanabilir halde. Çok büyük ihtimalle Venom olarak oynadığımız bir dlc alacak. Ayrıca venom'un oyundan çıkartılan büyük bir kısmının da olduğunu düşünüyorum. Çünkü Harry iyi iken Agent Venom olarak 1 görev - sonra spider-man'e paslanıyor onla takılıyoruz . Harry Geri alıyor ve gerçek venom formuna dönüşüyor oyunun bitiş noktası zaten bu da.Toplam 10 saatlik ana görev var 3 saatlik kısmı ana kötü olan venom'a ayrılmış. 100/70'lik kısmı farklı şeyler ve Venom bildiğimiz haliyle görülmüyor bile.

Dreandes

28.11.2023 10:29:44

0
30-40 dolar bandında bir Venom yan oyunu çıkarabilirler. Zaten millet istiyordu, güzel para kazanırlar.

Sarohan

27.11.2023 22:28:25

0
%40, %60 falan gene neyse dersin belki de %90 nedir şaka gibi. Hiç venomu koymasaydın DLC ye koyup 20 dolara yan oyun diye satsaydınız bari aç gözlü herifler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız