Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Sürümü Yeni Sürüme Kavuştu

 
 
Sony tarafından oyunculara sunulan devam oyunu Marvel's Spider-Man 2 bildiğiniz üzere PlayStation 5 konsolu için çıkışını gerçekleştirdi. Diğer taraftan PC oyuncuları bu oyunu beklerken şu anda mod geliştiricileri oyunu PC platformuna taşımaya çalışıyor.
 
PC portu artık daha akıcı 
 
 
 
Oyunun resmi olmayan PC sürümü yeni bir güncelleme ile beraber karşımıza çıkıyor. Bu sayede daha önceki sorunların üstesinden geliniyor ve daha akıcı bir oyun deneyimi bizlere sunuluyor. Marvel's Spider-Man 2'nin PC sürümü şu anda orta-yüksek sistemlerde çalışıyor ve artık oyunda takılma sorunu yaşanmıyor. Ek olarak çok daha az görsel problemin olduğundan da bahsetmemiz gerekiyor.
 
Henüz çok iyi bir deneyim sunmasa da PC oyuncuları gerçekten de keyif alabileceği bir sürümle karşılaşıyor. Aşağıda görebileceğiniz yeni bir video içerisinde de çeşitli detaylar bizlere aktarılıyor. Elbette ilerleyen süreçte Sony, bu oyunu resmi olarak PC platformuna getirmeyi hedefliyor. Ancak o sürece kadar bu tarz desteklerle beraber oyunu daha önceden deneme şansına sahip olabiliyorsunuz.
 
Öte yandan mod geliştiricileri tarafından sunulan PC sürümü içerisinde çeşitli grafik ayarlarının olduğundan da bahsedelim.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz En Kötü CoD Oyunu Kabul Edilen Vanguard'ın Satış Sayısı Ortaya Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mahsur kalan adam

22.4.2024 03:25:41

0
Türk oyun sayfaları paylaşıyor.Oyunu pcde bitirdim diyen var.Ah sony

BSC Misafiri

7.4.2024 12:49:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: Rexroth Böyle şeyler yapımcıların hevesini kırıyor bence. Çıkınca korsanda oynayan oynasın ona karşı değilim ama en azından hiç bir oyun çıkmadan korsanda olmamalı. Biraz bu haksızlık oluyor yapımcılarına.
Tenik olarak bütün oyunlar PC'de oyun motorları ile geliştiriliyor. Oyun motorundaki saf dosyaların bu şekilde çalışması motorun da kendisi sızmadan imkansız. Motor sızarsa saf dosyaları motor içerisinden build'leyebilirler. Motor'un sızmadığını okumuştum. Yani adamlar hali hazırda PC portunu basit şekilde yapmış. Sadece optimizasyonu vs ile uğraşmamış direkt oyun motorundan çıktı almış.Dosya boyutu 250 küsür gb . Anladığım kadarı ile bu çıktıyı Nixess'e gönderip pc'ye özel ayarlamalarıın entegresi için uğraşacaklardı ki sızıntı oldu. Ben bütün oyunların olabilecek en çok platforma gelmesi taraftarıyım. Eğer çalışacak ise bırakın switch'i, casio saate bile gelmeli. Konsol sattırmak için PS4'de de ray tracingi çıkartıp çalıştırılabiliecek olan oyunu sadece ps5'e getirdiler. Yükleme süresi falan demenin de pek alemi yok . İlk oyunda gayet güzel sinematiklerle kimi zaman komik gülümseten tren seyehati sinematikleri gibi şekillerde yüklemeyi de halletmişlerdi. Aradaki süreyi kısa tutsalar ona da bişey demezdim misal oyun 6 ay PS5 özel, 7. ay PC ve dolayısı ile diğer platformlara da gelir gibisinden. Ama olabildiğince sağım yapmak için süreyi uzattıkça uzatmaya çalışıyorlar. Haliyle bu tarz sızıntı gibi durumlar yaşanıyor. Adamların elinde Eski ama klasik oyunların kaynak kodları var. Belki bir ekip ufak bir iktirmeyle. İnfamous, killzone, God of war klasik serisini portlayabilir ama bunu yapacaklarına emülatörlere bıraktılar o serileri.Herhangi bir emülatör sitesine girin God of war 1 - 2 en az 50 bin indirmeye sahip onlarca emülatör sitelerinde. Durumu buaya bırakacaklarına orjinal portu çıkartsalar. Textureleri modlanabilir şekilde yapsınlar sadece onun harici basit bir port. Ekmek gibi satar. Sony'in işi kendi yürütememesin sonucu kısaca bu durumlar bence.

BSC Misafiri

7.4.2024 12:49:31

+1
Hırsızlık hırsızlıktır.Emeği ha fırından çalmış ha marketten.

BSC Misafiri

7.4.2024 10:49:52

+1
oynamayın bekleyin derim daha iyi kalitelide portlanmış şekilde oynayın bu oyunu

Rexroth

6.4.2024 23:23:52

+1
Böyle şeyler yapımcıların hevesini kırıyor bence. Çıkınca korsanda oynayan oynasın ona karşı değilim ama en azından hiç bir oyun çıkmadan korsanda olmamalı. Biraz bu haksızlık oluyor yapımcılarına.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız