Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Potansiyel DLC'yi Sızdırıyor!

 
 
Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Sony tarafından yayınlanan aksiyon-macera oyunu Spider-Man 2 için bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber yeni "oyun+" modu, görevleri tekrar oynama özelliği, oyun esnasında saati değiştirme seçeneği ve daha fazlası oyuna dahil edildi. Ancak bunun dışında yeni bir hata daha ortaya çıktı.
 
Spider-Man 2'nin geliştirici menüsü açık unutuldu
 
 
 
Sürüm 1.002.000 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yeni yama içerisinde geliştirici seçeneklerinin açık olması, potansiyel DLC içeriğini açığa çıkardı. Geliştirici seçeneklerin açık olması ile beraber aynı zamanda oyuncular hata ayıklama menüsüne erişim sağlayabildi. Bu menü ile beraber oyunun belirli bölümlerini atlayabiliyor, hataları teşhis edebiliyor ve çeşitli değişiklikler uygulayabiliyorsunuz.
 
Bazı oyuncular hata ayıklama menüsü içerisinde oyunda olmayan içeriklere erişim sağlamış durumda. Oyuncular buraya eriştikten sonra, Örümcek Adam çizgi romanlarında yer alan Beetle karakterinin ilerleyen süreçte DLC olarak gelebileceğini öne sürüyor. Beetle karakteri oyunun dosyalarında yer alıyor ve bu kapsamda bazı referansların olduğundan da bahsediliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Epic Games'in Bahar İndirim Tarihi Sızdırıldı! Yuzu'nun Ardından Yeni Bir Nintendo Emülatörü Kapandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız