Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2 için Yeni Oyun+ Güncellemesi Yayınlandı

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games ekibinin üstlendiği Örümcek Adam temalı aksiyon macera oyunu Marvel’s Spider-Man 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber oyuna Yeni Oyun+ modu, görev tekrarı ve günü saatini değiştirme gibi yeni seçenekler eklendi.
 
Yeni içerikler oyuna dahil edildi 
 
 
 
Yeni Oyun+ modu içerisinde oyunculara farklı zorluklar sunuluyor ve temel oyun seviyesinin sınırını aşabiliyorsunuz. Farklı kıyafet stilleri ile beraber yer alabileceğiniz yapımda aynı zamanda oyunda kullanabildiğiniz aletleri altın görünümle beraber yükseltebiliyorsunuz. Bunun dışında kıyafet teknolojisi dahilinde yer alan iki avantajın da kilidini açabiliyorsunuz.
 
Güncelleme ile oyuna dahil olan diğer özellikler arasında sesli açıklamalar, önemli oyun içi sesler için altyazı desteği, görevleri tekrar oynama özelliği, oyun sırasında günün saatini değiştirme seçeneği ve daha fazlası yer alıyor. Oyuna eklenen bu içeriklerle beraber elbette daha stabil bir deneyim sunuyor.
 
Bu özellikler dışında diğer tüm gelişmelere göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.Sevilen devam oyun arasında yer alan Marvel’s Spider-Man 2 şu anda PlayStation 5 konsolunda mevcut.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
BAFTA Oyun Ödülleri (2024) Adayları Açıklandı Hydroneer için Yeni Ek Paket Yolda: Journey to Volcalidus

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız