Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hydroneer için Yeni Ek Paket Yolda: Journey to Volcalidus

 
 
Simülasyon ve inşa etme unsurlarını bünyesinde barındıran altın veya diğer kaynakları kazarak toplayabileceğimiz bu yapımda kar elde edebileceğimiz operasyonlara katılabiliyor ve burada aslında iş makineleriyle beraber farklı şekillerde görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Oyunda farklı farklı etkinlikler bulunuyor, şantiye içerisinde inşa etme unsurları ile beraber oyundaki yerimizi alabiliyor, silahlar üretebiliyor, balıklar tutabiliyor ve derinliklere doğru kazımızı yapabiliyoruz.
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca derinlere doğru ilerlemeye çalışıyor, derinlerle beraber yine oluşumlarla ve kaynaklarla beraber toplama işine giriş yapabiliyor ve devasa kazım makineleri ile beraber hem altınları hem de diğer değerli madenleri burada elimize geçirmeye çalışıyoruz. Madencilik sistemiyle beraber karşılaşabileceğimiz ve aynı zamanda diğer etkinliklerle beraber de oyundaki yerimizi alabileceğimizi yapında ilkel aletlerden teknolojik geliştirmelere sahip olan unsurlara kadar farklı şekillerde kazı yapabileceğimiz donanımlar bizlere sunuluyor ve bu donanımlarla beraber de çalışan makineleri içerisinde ilerlemeye başlıyoruz. Ne kadar çok derine kazarsak, o kadar çok iyi ödüllerle beraber karşılaşabiliyor ve üstelik tarihi eser bulma konusunda da elbette oyundaki yerimize alabiliriz. Oyunda diğer taraftan tarihi eserleri bulmaya çalışıyorum. Bu eserlerin elbette ne kadar çok değerli olduğunu oyundaki sistemle beraber anlayabiliyoruz, bu sayede kazancımıza kazanç ekleyebiliyoruz.
 
Derinlere inebileceğimiz ve çeşitli yapılarla beraber karşılaşabileceğimiz bu yapımın şimdi ise yeni bir ek paketi geliyor. Türkçe dil desteği ile beraber karşımıza çıkacak olan bu ek pakette yeni maceralar bizi bekliyor ve bu genişleme paketi ile beraber madencilik serüvenimiz daha da genişlemeye hazırlanıyor ve yardımcı mekaniklerle beraber de oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Derinlerdeki sanat eserlerini ortaya çıkarabileceğimiz ve daha fazla kazı yapabileceğimizi yapımda fizik sistemi ile beraber ön plana çıkan arazi tabanlı bir yapı bulunuyor.
 
 
 
Bu yapı ile beraber nasıl bir şekilde kazarsak ona göre etrafın şekillendiğini görebilir ve kazı yaparak da farklı şekillerde iyi ödüllerle beraber karşılaşmaya hazırlanıyoruz. Su borularından oluşan basınçlı kısımlardan, ağaçlıklı yeni bölgelere kadar çok farklı ince detaylar bizi bekliyor ve aynı zamanda ek paketle beraber yeni güçlü makinelerin bizlere sunulduğuna aktarabiliyoruz. Oyunda yeni makinenin lav gücüyle beraber çalıştığını ve aynı zamanda volkanın gücüyle beraber de bizlere sunulduğuna aktarabilir ve bu güçlü yapıyla beraber de oyunda daha farklı kısımları keşfedebiliyor ve orijinal adanın boyutundan altı katından daha fazla bir bölgenin bizlere aktarıldığını söyleyebiliyoruz.
 
Ek pakette beraber daha derinlere inebileceğimiz ve aynı zamanda kendimizi yeraltı kaynakları ile beraber bulabileceğimiz yapımda hem yeraltı madenlerinin daha farklı boyutlara ulaştığını görebiliyor hem de yapacağımız kazılar burada daha anlamlı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca Glade başkentini yeniden inşa etmeye çalışıyor ve burada yer aldığımız süre boyunca bu başkenti inşa ederek de aynı zamanda yeni mağazalar açmak durumunda kalıyoruz. Bu bölgeye tekrardan üst düzeye ulaştırmaya çalışıyorum, bununla beraber yapacağımız hamleler oldukça önem arz ediyor ve ilerleme sisteminin değişkenliği ile beraber de oyunda güzel bir ilerleme kat etmeye çalışıyoruz.
 
Ek paketle beraber yeni bir ilerleme sisteminin bizlere aktarıldığını söyleyebilir ve bu ilerleme sistemi elbette daha güzel bir şekilde bizlere aktarılıyor. Dolayısıyla araçlarımızı ve makinelerimizi güçlendirirken onları ekstra özellikler sağlayabileceğimiz bir yapının da olduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla güzel bir ek paket içeriği ile beraber yer aldığımız yapımda hem kendi deneyimimizi özelleştirebiliyor hem de kişiselleştirebiliyoruz. Böylece daha farklı makinelere sahip olabilir ve bölgede kazı yapacağımız alanları daha fazla genişlediğini de belirtebiliyoruz.
 
 
Araçlarımızı ve makinelerimizi güçlendirebileceğimiz ve aynı zamanda yeni kazı maceralarına çıkabileceğimiz bu yapımda vinçlerden kamyonlara, yükleyicilerden yeni araçlara kadar oldukça farklı yapıların ek paketle birlikte bizlere sunulduğuna aktarabiliyoruz. Ek paket dahilinde elbette, yukarıda bahsettiğimiz gibi Türkçe dil desteği bulunuyor. Burada yapacağınız hamlelerle birlikte ve yeni araçların eklenmesiyle birlikte, bunların ne işe yaradığını da oradan görebilir ve yerel dil desteği gerçekten bu tarz oyunlarda oldukça önemlidir. Çünkü oyunda bazı noktalarda ince detaylara sahip olmamız gereken bir durum söz konusu olabilir. Bunları hakim olmak için de elbette dil desteği oldukça ön plana çıkıyor. Bu oyunda hem yeni malzemelerin, hem yeni silahların, hem de yeni mücevher içeriklerine erişebileceğimiz bir yapı bizlere sunuluyor ve ek paketle birlikte bu yeni silahları, madenleri, malzemeleri ve daha fazlasını üretebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda aynı zamanda zanaatkarlık mekaniği bulunur. Bu mekanikle birlikte de donanımları ve kaynakları birleştirebilir ve daha farklı ve nadir öğeleri elde edebiliriz.

Yeni içeriklerle birlikte aynı zamanda gemi ile ulaşabileceğiniz ve tamamen yeni bir konum içerisinde yer alabileceğiniz bir liman bulunuyor. Bu limanla birlikte hem kendi maceranızı genişletebilir, hem de daha yeni içeriklerle karşılaşabilirsiniz. Oyunda genişletme paketiyle birlikte farklı yeni özelliklerle buluşabilir ve yeni mekanikten aracılığıyla da hem yeni eşyaları, hem de yeni araçları farklı adalara doğru götürebilirsiniz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca tüm bu unsurları daha da genişletilmiş bir şekilde görebilir ve güzel bir deneyim elde etmeye hazırlanırsınız. Diğer taraftan oyunda kaynakları kazmakla uğraşırken, yeni teçhizatları burada elde edebilirsiniz. Bu kaynakları kazdıktan sonra elbette o kazıklarınızı toplamak için kamyonları kullanabilir, ürünü tutmaktan taşımaya kadar her bir unsuruyla tek tek uğraşabilir ve su ile çalışan büyük makinelerle beraber oyundaki yerinizi alabilirsiniz. Bu dünya içerisinde kendi avantajınıza kullanabileceğiniz çeşitli unsurlar ve donanımlar bulunuyor. Bunları elde etmek için de elbette belli bir noktaya kadar çalışmanız gerekiyor.
 
 
 
Daha derin çukurlara doğru inebileceğiniz ve aynı zamanda güzel manzaralarla karşılaşabileceğiniz bu yapımda şantiyenizi inşa edebilirsiniz. Nasıl bir yapıya sahip olduğunu tamamen siz karar verebilir ve aynı zamanda nereye inşa edeceğinize tamamen siz karar verebilirsiniz. Şantiye içeriğiyle birlikte yer alabileceğiniz ve aynı zamanda buraları farklı şekillerde şekillendirebileceğiniz yapımda her şeye bizim karar verdiğimiz bir sistem bulunuyor. Bu yeni sistemlerle birlikte de diğer oyunculardan farklı olabiliriz, çünkü şu anki çevremizi şantiye içerisinde yer alan unsurları ve aynı zamanda araçları tamamen biz seçebiliriz ve bu seçimlerin de burada yansımalarını görebiliriz. Dolayısıyla oyunu kısaca toparlayacak olursak, güzel bir arazi sistemi ve mekaniklerinin yer aldığı bir yapıyla karşılaşabilir ve kendi şantiye sistemimizi, yani şirketimizi burada korumaya hazırlanıyoruz.

Oyunun ek paketi 5 Nisan tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Elbette bu ek paketi oynamak için ana oyuna sahip olmanız gerekiyor. Ek paketle birlikte daha derin stratejiler kurabileceğiniz ve aynı zamanda yeni bölgelere atılabileceğiniz ve donanımlarla ve araçlarla karşılaşabileceğiniz bir yapı bize sunuluyor ve kendi yapımızı burada genişletmeye hazırlanıyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız, elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Aynı zamanda ek paketi de çıkış yaptığı zaman satın alabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Journey to Volcalidus
Marvel’s Spider-Man 2 için Yeni Oyun+ Güncellemesi Yayınlandı Arcade Tarzı Uzay Macerası Underspace Erken Erişim Olarak Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız