Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Sürümü PS5 ile Karşılaştırıldı

 
 
Yakın zamanda Marvel's Spider-Man 2'nin resmi olmayan PC sürümünün geliştirildiğini sizlere aktarmıştık. Bildiğiniz üzere oyun PlayStation 5 konsolu için çıkışını gerçekleştirdi ve şu anda başka bir platformda yer almıyor. Ancak oyuncular diğer platformlarda da oyunun yer almasını istiyor ve şu anda PC sürümünün yolda olduğunu söyleyebiliriz.
 
Resmi olmayan PC sürümünde grafiksel hatalar mevcut
 
 
 
YouTube'da içerik üreticisi "Combative 117" resmi olmayan PC sürümü ile PlayStation 5 sürümünü karşılaştıran bir video paylaştı. Yayınlanan video içerisinde daha çok görsel karşılaştırmalar yer alıyor ve görsellerin düşük çözünürlüklü olarak karşımıza çıktığını aktarabiliyoruz. Ancak burada iki sürüm arasındaki farkları karşılaştırabilir ve resmi olmayan PC sürümünün nasıl görüneceğine bir bakış atabilirsiniz.
 
Genel olarak iki sürüm içerisinde çok fazla fark bulunmuyor. Bunun dışında şu anda internet üzerinde bulunan PC sürümünde bazı grafiksel ve ışıklandırma hataları yer alıyor. Diğer taraftan bildiğiniz üzere Sony tarafından yayınlanan bu oyun ilerleyen süreçte resmi olarak PC platformuna çıkacak. Ancak şu anda bunun ne zaman gerçekleşeceğini bilmiyoruz.
 
Karşılaştırma videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
GTA 6'nın Dosya Boyutu Sızdırıldı: Ne Kadar Yer Kaplayacak? Guild Saga: Vanished Worlds Piksel Grafikleriyle Taktik Deneyimi Sunacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız