Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6'nın Dosya Boyutu Sızdırıldı: Ne Kadar Yer Kaplayacak?

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyunculara sunulacak olan GTA 6 için yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni detaylar oyunun dosya boyutunu açığa çıkarıyor.
 
GTA 6'nın sızdırılan boyutu optimize edilmemiş sürüme ait olabilir 
 
 
 
Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefleyen ve çok beklenen yapımlarından biri olan GTA 6 için bekleyiş sürüyor. 5 Aralık 2023 tarihinde yayınlanan ilk fragmanla beraber oyun kategorisinde en çok izlenen fragmana sahip olan GTA 6, ortaya çıkan sızıntılara göre 228,5 GB’lık bir alan isteyecek.
 
Ortaya çıkan bu boyut elbette yüksek bir yapıyı bünyesinde barındırıyor ancak 228 GB'lık boş alanın optimizasyon yapılmamış bir sürüme ait olacağı da söylentiler arasında. Dolayısıyla ilerleyen süreçte bu boyutun düşmesini bekleyebiliriz.
 
Resmi bilgilere göre GTA 6, 2025 yılında PlayStation 5 ve Xbox Series X/S için piyasaya sürülecek. Kurgusal Miami'de geçecek olan bu yapımda iki farklı karakter ön plana çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto VI Rockstar Games
GTA 4 İçin İşlevsel Bir Araç Yakıt Modu Yayınlandı Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Sürümü PS5 ile Karşılaştırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ImethWave

19.3.2024 11:39:05

0
tabiiki yukselir ama belirli bisey soylenemez şu kadar olacak diye ki bence 228 in çok daha altinda olur sonrası nasil ilerler bilemeyiz teknoloji gelişiyor..

aterikasedi

17.3.2024 20:23:53

+5
Haberde dosya boyutu ne kadar diye sorulup dosya boyutu yazılmamış Ben söyleyeyim 228.5 gb. Bu optimize edilmemiş dosya boyutuymuş. Tam sürümde daha küçük olabilirmiş. Bence az sayılır. Gta 5 ilk çıktığında pcde 64 gbtı. Şu an online dosyalarıyla 150gba dayandı Gta 6 da 200gb çıkıp zamanla 350gba kadar ulaşabilir diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız