Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Destiny 2: The Final Shape Genişlemesi Ertelendi: İşte Yeni Tarih

 
 
Bungie, Destiny 2 genişleme paketi "The Final Shape "i daha önce planlanan 27 Şubat 2024 çıkış tarihinden 4 Haziran 2024 tarihine erteledi. Destiny 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
En iyi deneyim için ertelenme kararı alınmış 
 
 
 
The Final Shape, Destiny hikayesinin ilk on yılının doruk noktasını temsil ediyor. Bu yolculuğu onurlandırmak isteyen ekip biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu belirtiyor. Bu yüzden oyunun çıkış tarihi önümüzdeki senenin Haziran başına erteleniyor.
 
The Final Shape'in Standard Edition'ında yeni hikaye seferi, üç yeni Süper, yeni bir yer, toplanacak yeni silah ve zırhlar ile The Final Shape yılındaki ilk bölüm yer alıyor. Zamanı ve mekânı büken bir ortamda maceraya atılacağınız genişlemede Tanık'ı takip edip Gezginin içinde ne olduğunu görmen gerekiyor.
 
Yeni video
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Destiny 2 Bungie Activision FPS
Assassin's Creed: Syndicate Ubisoft Store'da Ücretsiz Oldu! Spider-Man 2'de Venom Konuşmalarının Yüzde 90'ı Oyuna Dahil Edilmemiş!

akilsizadam

27.11.2023 21:00:25

0
Haberin 2. kısmında oyunun önümüzdeki senenin Şubat sonuna ertelendiğini yazmışsınız, dikkatten kaçmış sanırım. Sızalı epey olmuştu, resmi açıklama için neden bu kadar beklediler anlamadım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Destiny 2
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız