Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega Yöneticisi Blockchain Oyunlarını "Sıkıcı" Olarak Nitelendiriyor

 
 
Sonic the Hedgehog, Total War ve Yakuza da dahil olmak üzere milyonlarca satan birçok oyun serisine sahip Sega yeni bir açıklamada bulundu. Sega yöneticisi yaptığı yeni açıklamayla beraber şirketin Blockchain oyunlarına olan ilginin azaldığını ve bu tarz oyunların sıkıcı bir yapıya sahip olduğunu bildirdi.
 
Sega, Blockchain oyunlarına artık daha uzaktan bakıyor
 
 
 
Bloomberg tarafından bildirildiği üzere Sega, tamamen Blockchain planlarını kenara atmıyor ancak artık daha uzaktan bakıyor. Şimdilik Sega'nın kendi Blockchain oyunlarını geliştirme planlarını rafa kaldırdığını söyleyebiliriz. Tabi bu durum ilerleyen süreçte değişebilir.
 
Sega'nın operasyonlarından sorumlu eş başkanı Shuji Utsumi bu tür oyunlar için bir açıklamada bulunuyor ve şunları aktarıyor: "Kazanmak için oyna tarzı oyunlardaki aksiyon ve içerik bir hayli sıkıcı. Oyunlar eğlenceli değilse bunun ne anlamı var ki?" 
 
Sonic The Hedgehog'un arkasındaki şirket Sega bir yandan mevcut IP'lerin değerini düşürmekten kaçınmak için blockchain oyunlarına adım atmak istemiyor diğer yandan ise Utsumi: "Bu teknolojinin sektörde gerçekten başarılı olup olmayacağını araştırıyoruz" ifadelerini kullanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming sega
Hitman Geliştiricisi IO Interactive İstanbul'dan Sonra Brighton'da Yeni Stüdyo Açtı Sızdırılan Starfield Ekran Görüntüsü Uzayda AK-47 Kullanacağımızı Gösteriyor

BSC Misafiri

8.7.2023 19:14:10

0
diğer şirket yöneticilerininde itiraf etmeleri gereken bir gerçeği dile getirmiş
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız