Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sızdırılan Starfield Ekran Görüntüsü Uzayda AK-47 Kullanacağımızı Gösteriyor

 
 
Bethesda Game Studios tarafından oyunculara sunulacak açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni detaylar ve sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kapsamda Idle Sloth's adlı bir Discord sunucusuna yüklenen yeni Starfield ekran görüntüsü uzayda AK-47 silahını kullanabileceğinizi ortaya çıkarıyor.
 
Oyun içerisinde geniş silah kütüphanesi yer alacak
 
 
 
Geçtiğimiz süreçte Starfield için çeşitli etkinlikler düzenlendi ve oyuna derin bakışlar atıldı. Burada oyun içerisinde bizlere neler sunulacağının ipuçları verildi ve birçok silahı kullanabileceğimizi zaten biliyorduk. Daha önceki videolara baktıysanız oyunda AK-47 silahının olmasına pek de şaşırmazsınız. Ne de olsa yayınlanan videolarda Remington benzeri bir pompalı silahının ve M1911 silahının olduğunu zaten görmüştük. 
 
Geniş silah kütüphanesine ve gezegenler arası geçişe sahip olan ayrıca yılın beklenen oyunları arasında yer alan Starfield, 6 Eylül 2023'te Xbox Series X|S ve PC'ye özel olarak çıkmaya hazırlanıyor. Oyun Xbox Series konsollarında 30 FPS kilidine sahip olacak.
 
Ek olarak Bethesda, Xbox Series X'te yeniden yapılandırılmış 4K çözünürlüğü ve Xbox Series S'de ise yeniden yapılandırılmış 1440p çözünürlüğü kullanıcılara sunmayı hedefliyor. 
 
Sızdırılan ekran görüntüsü
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Sega Yöneticisi Blockchain Oyunlarını "Sıkıcı" Olarak Nitelendiriyor Fallout: New Vegas'ın DLC Boyutundaki Modu Nuevo Mexico için Oynanış Videosu Geldi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.7.2023 19:34:03

+1
yine bir bethesda copluk yigini geliyor. microsoftu iyi kafaya getirmisler. su motoru cope atin artik lanet olsun yeter,

BSC Misafiri

9.7.2023 09:31:55

0
Yerdeki doku ne acayip

BSC Misafiri

9.7.2023 09:31:53

0
Tamda hayallerimdeki gibi. Uzaya çıkıyoz ve elde ak47.

BSC Misafiri

9.7.2023 00:13:51

0
NCK: Belkide hikayede aylarda ya da gezegenlerde koloni kuran ilk uluslar, Amerikalılar, Sovyetler, Çinliler vs. tarihi silahları da yanlarında götürüyorlar, sonra birbirleriyle savaşıyorlar. Bizde geçmişin kalıntılarını keşfe çıkıyoruz, bu arada bu eski silahları buluyoruz. Sonra bu silahları geleceğin teknolojisiyle harmanlıyoruz oyunda. Ak-47 görünümlü lazer silahı vs.

Persona_6

8.7.2023 22:34:40

+2
Uzayda keleşte kullanalım son teknoloji ya

BSC Misafiri

8.7.2023 22:03:12

0
Silah modelleri Fallout 4'teki gibi olmasin da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız