Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Starfield için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için 1.8.8 güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan yama notlarına göre bu güncelleme, 1 Aralık tarihinde PC platformuna çıkış yapan Beta güncellemesine benzer bir şekilde karşımıza çıkıyor. Eğer betadaysanız bu güncellemeyi elbette direkt olarak yükleyebilirsiniz.
 
Yeni güncelleme oyunda yer alan birkaç sorun çözüyor
 
 
 
Yeni güncelleme oyunda yer alan birkaç sorunu ortadan kaldırıyor ve uzay yolculuğu sırasında uzay maddelerinin oyunculara farklı sorunlar çıkarmasına engel oluyor. Bunun dışında kaydetme noktalarında yer alan sorunlar da aynı şekilde çözülüyor ve yeni bir kaydetme noktasını yükledikten sonra silah kasalarından rastgele silahlar çıkmasını engelleyen bir sorun çözülüyor.
 
Daha önce de belirtildiği gibi oyun içerisinde şu anda 30 FPS HUD sorunları bulunuyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve çözmek için yayınlanan şu modu yükleyebilirsiniz. Bu modla beraber bu sorun tamamen ortadan kaldırılıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Assassin’s Creed Mirage için Yeni Güncelleme Yayınlandı Oyun Sektöründe Bu Yıl 9 Binden Fazla Geliştiricinin İşine Son Verildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

12.12.2023 22:04:47

+1
Modcular bile Starfield'e mod yapmayı bırakmaya başladı. Çoğunun hevesleri kaçmış. Çünkü oyunda herhangi bir ruh yokmuş. Modcular bile kendilerini kandırmayı bıraktı en sonunda. Mod dediğin şey oyunu farklı bir havaya sokmak için yapılır. Yarım yamalak ve hataları olan berbat bir projenin bir tarafını yamalamak mod değildir. Olsa olsa amelilik olur. Zaten o yamalar da hiçbir zaman doğal bir akış gibi durmuyorlar

alex59

12.12.2023 17:38:05

0
Oyuncular esas oyundaki eksikleri gidermek ve oyunu daha iyi hale getirebilmek için mod kitlerini bekliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız