Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin’s Creed Mirage için Yeni Güncelleme Yayınlandı

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Mirage için yeni bir güncelleme yayınlandı. 1.0.6 güncellemesi ile beraber oyuncular yeni oyun + moduna kavuştu ve bu yama PC platformunda yaklaşık olarak 5 GB boyutunda karşımıza çıkıyor.
 
Yeni güncelleme oyunculara daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor 
 
 
 
Yeni güncelleme, yeni oyun + modunu oyun severlere sunuyor. Aynı zamanda oyuncular yeni bir ödül ile beraber oyuna devam ediyor. Yeni oyun + modu içerisinde karakter ilerlemesine, kostümlerine ve daha fazlasını bu moda aktarabiliyor ve yeni oyuna daha güçlü bir şekilde geçiş yapabiliyor.
 
Bağdat şehrini keşfedebileceğiniz ve tüm becerilerinizin ve teçhizatlarınızın yeni oyun +'a aktarılabileceği bu yapım içerisinde aynı zamanda yeni güncelleme hem görsel hem de grafiksel düzeltmelerle beraber oyundaki yerini alıyor. Örneğin oyun içerisinde yer alan karakterlerle beraber etkileşim sorunları bulunuyordu. Bu sorun yeni yama ile beraber ortadan kaldırıldı. Aynı zamanda yine oyun içerisinde yer alan karakterlerin kostümleri kapsamında da bir takım sorunlar bulunuyordu. Bu sorunlar da giderildi.
 
Güncelleme aynı zamanda görevlerde yer alan sorunları da düzeltiyor. Bunun yanı sıra karakter animasyonlarını da daha stabil hale getiriyor. Diğer taraftan bazı kararlılık iyileştirmeleri ile beraber de oyundan daha akıcı bir deneyim elde edebiliyoruz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming aksiyon macera Assassin’s Creed Mirage
The Day Before Stüdyosu Kapanıyor: Oyun Steam'de Satıştan Kaldırıldı! Starfield için Yeni Güncelleme Yayınlandı

BSC Misafiri

13.12.2023 13:29:28

0
Ubizort her sene aynı tezeği bırakır, bizim köydeki köylüler o tezekle oynamaktan vazgeçmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Mirage
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız