Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor

 
 
Bethesda ekibi tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Oyun yönetmeni Todd Howard, yaptığı yeni açıklamayla beraber konsol tarafına da mod desteğinin aktarılacağını belirtiyor.
 
Creation Kit''lerin bazı geliştiricilere dağıtıldığı iddia ediliyor
 
 
 
Starfield, bildiğiniz üzere geniş kapsamlı bir oyun deneyimini içeriyor. Mod destekleri ile beraber yıllar boyu oynanmaya devam edecek olan bu yapım, resmi Creation Kit mod programına da yakında sahip olmayı bekliyor. Howard, Kinda Funny Games ile yaptığı röportajda çok istenen özelliği tartışıyor ve çeşitli cevaplar sunuyor.
 
Bir izleyici, Bethesda'nın 2016 yılında tanıttığı konsol mod desteğinin gelip gelmeyeceğini soruyor. Howard ise kesinlikle geleceğini söylüyor ve önceliklerinin bu olduğunu belirtiyor. Bildiğiniz üzere mod destekleri oyunları canlı tutan ve farklı bir deneyim sunan içerikleri bünyesinde barındırıyor. Dolayısıyla oyunlar için bir hayli önem arz ediyor.
 
Öte yandan Howard resmi mod oluşturma programı Creation Kit'i bazı mod geliştiricilerine dağıttıklarını iddia ediyor. Yakın zamanda daha fazla bilginin sunulması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Starfield uzay bethesda yeni oyun destan yeni nesil oyun
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Starfield
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız