Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega Başkanı Daha Fazla Sonic Remake'lerin Geleceğini Söyledi

 
 
Sega Başkanı ve COO'su Yukio Sugino, meşhur Sonic serisi hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda daha fazla Sonic oyununu sunmak ve eski Sonic'lerin yeniden yapım sürümlerini oyuncularla buluşturmak istediklerini aktardı. 
 
İlerleyen süreçte daha fazla Sonic oyunu göreceğiz
 
 
 
Famitsu'ya konuşan Sega patronu, yeniden yapımların ve reboot sürümlerin en iyi şekilde oyunculara sunulacağını belirtti. Her bir IP için en iyi sürümü sunmaya odaklandıklarını aktaran Sugino "söz konusu Sonic olduğunda hayranların neler beklediğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Bu cümleler dışında Sugino "yeniden yapımların haricinde elbette yeni oyunların ve IP'lerin de geleceğini" aktardı.
 
Öte yandan geçtiğimiz yıl ortaya çıkan bir Bloomberg raporu, Sega'nın Crazy Taxi ve Jet Set Radio'nun büyük bütçeli yeniden yapımları üzerinde çalıştığını öne sürdü. Bu sürümlerin Sega'nın "Süper Oyun" girişiminin ilk oyunları olacağı iddia edildi.
 
Diğer taraftan yeni bir Sonic oyunu olan Sonic Superstars, bu yılın sonlarında piyasaya sürülmeyi bekliyor. Bu yapım orijinal Sonic geliştiricisi Naoto Ohshima tarafından yönetilen Japon stüdyosu Arzest tarafından geliştiriliyor ve dört oyunculu yandan görünümlü bir platform oyunu olarak karşımıza çıkmayı hedefliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle sega
Yeni Fable Oyununun Hikaye Yönetmeni Projeden Ayrıldı Microsoft, Crash Bandicoot ve Spyro Gibi Activision Oyunlarını Xbox'a Özel Yapabilir

mehmetalpertr

18.7.2023 10:47:11

0
Dreamcast'teki Sonic Adventures'i remake yapsalar tadından yenmez.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız