Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega Patronu, Sega Saturn'ün Mini Bir Konsola Çevrilmesinin "Zor" Olduğunu Söyledi

 
 
Sega Başkanı ve COO'su Yukio Sugino, Sega Saturn adlı oyun konsolunun mini bir konsola çevrilmesinin zor olduğunu söyledi. Famitsu'ya konuşan Sega patronu çeşitli açıklamalarda bulundu ve Saturn konsolunun yeni bir sürümünü düşünmediklerini açıkladı.
 
Saturn'ün yeterli olduğu aktarıldı
 
 
 
Yukio Sugino, Saturn konsolunun şu anda yeterli kapasiteye sahip olduğunu aktardı ve ek olarak şunları söyledi: "Sega Saturn şaşırtıcı derecede yüksek performansa sahip. Dolayısıyla mini bir sürüme getirme durumu da oldukça zor. İyi sattığı için bir tane daha yapalım gibi bir durumun da olduğunu düşünmüyorum. Sonuç olarak bu süreç biraz daha uzayacak gibi."
 
Performans açısından iyi bir karşılaştırma olmasa da Sega Saturn, Sony PlayStation ve Nintendo 64 ile aynı konsol neslinde piyasaya sürüldü. Sony klasik bir PlayStation konsolu piyasaya sürerken, Nintendo popüler hale getirdiği mini konsolları çıkarmayı bıraktı. Eğer Nintendo bu trendine devam etseydi muhtemelen sıradaki konsol Nintendo 64 olurdu.
 
Diğer taraftan geçtiğimiz yılın Haziran ayında Sega'nın klasik donanım üreticisi Yosuke Okunari, klasik konsolların mini sürümlerini üretmeyi düşündüklerini ancak Dreamcast veya Saturn için parça üretim maliyetinin çok pahalı olacağını aktardı.
 
Sega şimdiye kadar iki mini konsol çıkardı. Mega Drive Mini, 2019'da piyasaya sürüldü ve bölgeye göre değişen kütüphanesiyle 42 oyun içeriyordu. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle sega
Fallout 4 için "Yapay Zekayı" Elden Geçiren Yeni Bir Mod Yayınlandı Yeni Fable Oyununun Hikaye Yönetmeni Projeden Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

18.7.2023 10:49:53

0
Ah be bunu geçte Dreamcast Mini süper olurdu.

Dhalsim

17.7.2023 16:23:11

0
Sega konsol pazarına gir..Bırak eskileri..Nintendo'nun Mario'yu amirali yaptığı gibi sen de Sonic'i amiralin yap.. Farklı bir sürü oyunun var onlarla ilerle..Yepyeni ipler, eski marka oyunlarını günümüze uyarla..Yap işte bişiler..Özledik seni.hadi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız