Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Like a Dragon: Infinite Wealth Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncı SEGA ve geliştirici Ryu Ga Gotoku Studio, Like a Dragon: Infinite Wealth'in dünya çapında 26 Ocak 2024'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu. Dijital ön siparişler şu anda mevcut.
 
İki kahraman oyunda bir araya geliyor
 
 
 
İki ikonik kahraman, Ichiban Kasuga ve Kazuma Kiryu, kaderin ya da belki de daha kötü bir şeyin sebep olduğu durumdan sonra bir araya geliyor. Japonya ve Hawaii'de yer alacağınız oyun içerisinde geniş bir alan bizlere sunuluyor ve burada büyük bir rol yapma macerasına atılıyoruz. Oyunda aynı zamanda keşif unsurları bulunuyor.
 
Oyun içerisinde bizlere sunulan dünyada boş zamanlarınızda tadını çıkarabileceğiniz farklı görevler ve aktiviteler yer alıyor. Bir yandan etrafı keşfederken bir yandan da bu yan görevlere dalış yapabiliyorsunuz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre yolculuğun her adımında unutulmaz anlar bizleri bekliyor. 
 
Hikaye fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sega
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name Açılış Sinematiği Yayınlandı SYNDUALITY: Echo of Ada için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

BSC Misafiri

20.9.2023 21:59:52

0
Kiryu Türkiye'de emekli olmaya çalışan vatandaşa döndü . Ama iskelete dönse skeloton boss olarak koyacaklar oyuna.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız