Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Marvel’s Spider-Man 2 Çok Satmaya Devam Ediyor: 5 Milyon'u Aştı!

 
 
Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment ve geliştiriciliğini Insomniac Games'in üstlendiği açık dünya aksiyon macera oyunu Marvel's Spider-Man 2 çok satmaya devam ediyor. Oyunun bu kapsamda dünya çapındaki toplam satışları 30 Ekim 2023 itibarıyla beş milyon adedi aştı.
 
Oyun bir gün içinde 2.5 milyon sattı 
 
 
 
Daha önce duyurulduğu ve haberini yaptığımız gibi Marvel’s Spider-Man 2 piyasaya sürüldükten ilk 24 saat içinde 2,5 milyondan fazla adet sattı. Bu satış sayısıyla beraber büyük bir ivme yakalayan serinin en yeni oyunu şu anda da satmaya devam ediyor. 
 
Marvel’s Spider-Man 2 bu satış başarısı ile PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunu oldu. Oyuncular tarafından beğenilen, yeni içeriklerin ve mekaniklerin eklendiği üstelik iki farklı Örümcek Adam karakterini kontrol ettiğimiz yapım PS5 için 1.499,00 TL'den satışta.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye spiderman 2 sony insomaniac ps5 açık dünya
Steam Deck'in OLED Sürümü Duyuruldu: İşte Detaylar Resident Evil 1 için Fan Yapımı Unreal Engine 5 Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.11.2023 13:15:45

0
quote:

Orjinalden alıntı: aykut291 Neye göre çöp? Sana göre çöpse orası ayrı Last of Ous çöpmü? God of War çöpmü Uncharted çöpmü? Ghost of Tsuşima çöpmü? Çöp olduğu içinmi bukadar kısa sürede 5 Milyon adet sattı? Oyun çıkalı daha 1 Ay bile olmadı.Dediğim gibi size göre çöp olabilir ama Sony hala Oyun Dünyasının en önemli aktörlerinden biri.Bir kaçtane örnek vermissin From Sofware da oyun dünyası için olmassa olmaz oldu oda kabul.Nintendo da öyle Bunlar olmasa piyasa EA Ubisoft Activison gibi standart klişe firmalara kalacak.Birşeyi eleştiriken lütfen objektif olun.
normalde cevap vermiyorum ama aklı selim düzgün bir insana benziyorsunuz. elbetteki benden dökülen her sözde olduğu gibi bu ifadelerde işin bana göresi. ve geri kalan hiçbirşeyin pek bir öneminin olduğunu düşünmüyorum. kaç milyar satıp satmadığı, hangi rekoru kırıp kırmadığının bana hiçbir faydası yok. bana göre neden çöp olduğunuda şöyle açıklayayım. sony ms gibi sektörün baş firmalarının büyüklükleriyle orantılı olarak sorumluluklarıda fazladır. bu şirketlerin amacı sadece şirketlerinin ne kadar büyüdüğü, ne kadar kazandığı olmamalıdır. bir rüya aleminde yaşıyorsun diyebilirsin fakat 90'lar sonu ve 2000'ler ilk yarısına kadarki süreci göz önüne alırsan sony'nin hemen her oyunuyla nasılda sektöre yön verip insanlara sürekli yeni birşeyler sunduğunu ve dolayısıylada bunun bir hûlya olmadığını görebilirsiniz. yani daha önce gerçekleşmiş, yaşanmış bir örneği, bugün neden böyle olmuyor diye savunan insanlara hak vermek anlamında canlı kanlı olarak görebilirsiniz. işin kendimce olan kısmına gelirsek, saydığınız oyunlar elbetteki çöp yapımlar değil, fakat hepsi birbirini o kadar çok andırıyor ve tek ses çıkartıyorki birleştiklerinde sony'nin sıradanlaşmasının önünü açıyor. bu çöp ifadesinide bu yüzden söylüyorum. sony gibi firmalar sıradanlaşmamalıdır. çünkü bunların sıradanlaşması demek sektörün sıradanlaşması demek ve nihayetinde sektörün çöp olması demek. bugünkü yapılan oyunların büyük bir çoğunluğunda bir mesaj görememekteyim mesela. oyunu oynuyorum bitiriyorum ve bitirdiğimle kalıyorum. 1 ay bile değil 1-2 hafta sonra oyun hafızadan siliniyor. size samimi bir soru; eski klasik yapımlar böylemiydi? mesela silent hill serisi böylemiydi ? ghost of tsushima dediğimiz oyun elbette genel perspektiften baktığımızda birçok konuda sınıfı geçmeyi başaran bir oyun ama olay ne? bu oyunun yapılma amacı ne? oyun sony özel yapımı sıfatını hakedecek neyi başarıyor? hiçbirşeyi. last of us 2 mesela. grafikler ortam ambiyans herşey üst düzey değilmi. peki bu oyunun 10 sene çıkmış olan ilk tlou oyunundaki özelliklerin 1-2 tık yükseltilmiş olmasından başka ne gibi bir hediyesi var sektöre? hiçbirşey. tlou 2 ilk oyundan 2 hadi 3 sene sonra çıkmış olsaydı anlayabilirdim günümüz şartları için (eskiden olsa yine hoş karşılamazdım örn: vice city 2002-san andreas 2004 iki tane bambaşka oyun), ancak 10 sene sonra aradan bir konsol nesli geçmiş olmasına rağmen, senin en önemli IP olarak nitelendirilen bir oyuna daha iyi animasyonlar ve daha iyi grafiklerle gelmen benim için yeterli olmuyor işte. zaten oyunun ele aldığı tema itibariyle çok sıradan ve bir ders amacı gütmeyen bir hikayeye sahipken bu kadarı beni kesmiyor. bu cevap yazısını çok daha fazla uzatabilirim ama siz temelde beni anladınız sanırım. tek tek her oyun hakkında çıkarımlar yaparsam yazı dahada uzayacak.

BSC Misafiri

11.11.2023 10:18:42

+2
Sony firmasının yaptığı oyunların %90 ı çok kaliteli.From software gibi birçok firma bugünlere Sony sayesinde geldi.Spider man ilgi duymadığım bir tarz fakat o oyun bile Sony nin elinde mükemmel bir hale geldi.

aykut291

11.11.2023 09:10:46

+2
Neye göre çöp? Sana göre çöpse orası ayrı Last of Ous çöpmü? God of War çöpmü Uncharted çöpmü? Ghost of Tsuşima çöpmü? Çöp olduğu içinmi bukadar kısa sürede 5 Milyon adet sattı? Oyun çıkalı daha 1 Ay bile olmadı.Dediğim gibi size göre çöp olabilir ama Sony hala Oyun Dünyasının en önemli aktörlerinden biri.Bir kaçtane örnek vermissin From Sofware da oyun dünyası için olmassa olmaz oldu oda kabul.Nintendo da öyle Bunlar olmasa piyasa EA Ubisoft Activison gibi standart klişe firmalara kalacak.Birşeyi eleştiriken lütfen objektif olun.

BSC Misafiri

10.11.2023 21:34:47

0
oyun sektörü çöp olalı asırlar oluyor. bununda baş sorumlularından birisi sony. bugün indie ve from software gibi birkaç firmayı çıkarırsak sektörü çöp kutusuna at gitsin

aykut291

10.11.2023 20:10:50

+4
İyi umarım daha çok satar böylelikle Sony hiçbirzaman bu politikadan taviz vermez veremez.Kalite herzaman para kazandırır.Oyun sektörünü çôp olmanın önüne geçerine birkaç firmadan biridir Sony.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel's Spider-Man 2
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız