Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar gelmeye devam ederken Mayıs ayının oyunları erişime açılmış durumda. Bu ayın PlayStation Plus Essential oyunları arasında EA Sports FC 24 (PS4, PS5), Ghostrunner 2 (PS5), Tunic (PS4, PS5) ve Destiny 2: Lightfall (PS4, PS5) yer alıyor.
 
Oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın
 
 
 
PlayStation Plus üyeleri Ghostrunner 2, Tunic ve Destiny 2: Lightfall'ı 3 Haziran'a kadar oyun kütüphanelerine ekleyebilirken, EA Sports FC 24’ü 17 Haziran'a kadar hesaplarına dahil edebiliyor. Aboneler ayrıca EA Sports FC 24 için PlayStation Plus Football Ultimate Team Başlangıç Paketi'ni de alabiliyor. Bu paket içerisinde 82 puan ve üzeri puana sahip oyuncular, takas edilemeyen 11 oyuncu ve daha fazlası yer alıyor.
 
PlayStation Plus hizmeti dahilinde farklı abonelik seçenekleri bulunuyor. Essential aboneliği, kullanıcılara her ay birkaç ücretsiz oyuna erişim olanağı sunarak giriş seviyesi bir yapıyı içeriyor.
 
Öte yandan daha pahalı seçenekler arasında Ekstra ve Premium abonelikler bulunuyor. Bu aboneler, 400'e kadar PS4 ve PS5 oyununun yer aldığı Oyun Kataloğu’na erişebiliyor. Bunun yanı sıra Assassin's Creed yayıncısının seçilmiş oyunlarından oluşan Ubisoft + Classics kataloğuna da bir bakış atabiliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız