Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation Plus Klasik Kataloğuna Eklenecek 2 Oyun Sızdırıldı

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation Plus hizmetine yeni oyunlar eklenmeye devam ediyor. Şimdi ise yakın zamanda PlayStation Plus Klasik kataloğuna dahil olacak 2 farklı oyun sızdırılmış durumda.
 
PlayStation Plus kütüphanesi genişlemeye devam ediyor
 
 
 
Exophase ve PSNProfiles gibi kupa istatistiklerini izleme sitelerinde ortaya çıkan listelere göre MediEvil adlı oyun PlayStation Plus klasik kütüphanesine dahil olmayı bekliyor. PlayStation 1 oyunu olarak piyasaya sürülen bu yapımın yakında PlayStation Plus Premium abonelerinin kullanımına sunulacağını aktarabiliyoruz. Çünkü oyunun daha önce herhangi bir başarı sistemi bulunmuyordu. Şimdi ise yeni bir kupa sisteminin dahil olduğunu belirtebiliyoruz.
 
Diğer taraftan PS1 oyunu Star Wars: Rebel Assault II: The Hidden Empire'ın bu ay PlayStation Plus Klasik Kataloğu aracılığıyla PS5/PS4 için sunulması bekleniyor. Öte yandan PSP oyunu MediEvil: Resurrection geçtiğimiz Ağustos ayında PlayStation Plus Klasik Kataloğuna eklenmişti.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle PlayStation Plus Plus PlayStation Ücretsiz Oyun Plus bu ay plus ücretsiz oyun ücretsiz Sony
Disney, Blizzard ve Ubisoft'un Tecrübeli İsimlerini Ekibe Dahil Etti Starfield İçin DLC Boyutunda Fan Yapımı Mod Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation Plus
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız