Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Disney, Blizzard ve Ubisoft'un Tecrübeli İsimlerini Ekibe Dahil Etti

 
 
Disney'in oyun bölümü olarak karşımıza çıkan Disney Games, eski Blizzard ve Ubisoft geliştiricilerini ekibine dahil etti. Ayrıca Sean Shoptaw da dahil olmak üzere uzun süredir görev yapan birçok oyun yöneticisi terfi aldı.
 
Disney, ekibini güçlendiriyor 
 
 
 
Ekibin güçlenmesini sağlayacak olan bu yeni hamle, Şubat ayında Disney'in Fortnite'a bağlı yeni bir oyun ve eğlence evreni oluşturmak için Epic ile ortaklık kurduğunu duyurmasının ardından geldi. World of Warcraft stüdyosu Blizzard'ın eski baş geliştirme sorumlusu Ray Gresko, ürün ve geliştirmeden sorumlu kıdemli başkan yardımcılığı göreviyle Disney Games'e katıldı.
 
Diğer taraftan Bjorn Tornqvist, Disney Games'e teknolojiden sorumlu başkan yardımcısı olarak katıldı ve daha önce yaklaşık 20 yılını Ubisoft ve İsveç stüdyosu Massive'de geçirdi. Son olarak Jay Ong, Marvel Games ekibini yaklaşık on yıl yönettikten sonra artık Disney'in tüm serilerini lisanslama görevini üstlenecek ve Haluk Mentes, Marvel Games'in başına geçerek onun yerini alacak.
 
Öte yandan Gresko, Tornqvist ve Ong, doğrudan Disney'in başkan yardımcılığına terfi eden oyun başkanı Sean Shoptaw'a rapor verecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun haberler 2024
Intel XeSS, 1.3 Sürümüyle Daha İyi Görüntü ve Performans Sunacak PlayStation Plus Klasik Kataloğuna Eklenecek 2 Oyun Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız