Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Intel XeSS, 1.3 Sürümüyle Daha İyi Görüntü ve Performans Sunacak

 
 
Intel tarafından kullanıcılara sunulan ve yapay zeka teknoloji desteğini bünyesinde barındıran Intel XeSS için yeni bir sürüm yolda. 1.3 sürümü ile beraber artık daha iyi görüntü kalitesine ve daha iyi bir performansa sahip olabileceğiz.
 
Intel XeSS için yeni sürüm farklı ön ayarlarla gelecek 
 
 
 
Oyunculara çeşitli kolaylıklar sağlayan Intel XeSS, PC oyuncuları tarafından bir hayli kullanılıyor. Oyuncular, XeSS 1.1 ve XeSS 1.2 gibi eski sürümlerini destekleyen oyunlarda daha fazla performans elde edebiliyor ve böylece akıcı bir oyun deneyimine adım atabiliyor. Ayrıca yeni duyurulan 1.3 sürümüyle daha gelişmiş bir deneyime sahip olabiliyorsunuz.
 
Intel XeSS 1.3, yeni ön ayarlarla beraber kullanıcılara sunulmayı bekliyor. Aşağıda görebileceğiniz üzere tablo içerisinde bazı ayarlar bulunuyor ve bunlar XeSS 1.2'de mevcut olanlarla karşılaştırılıyor. Bu tablo içerisinde performansın nasıl artırılacağına dair çeşitli fikirler elde edebiliyoruz. Örneğin Intel XeSS 1.3'te performans çözünürlük ölçeklendirmesi 2,0X değil de 2,3X olarak karşımıza çıkıyor. Bu da 1.3’ün daha düşük bir çözünürlükte işlendiği anlamına geliyor. Kısacası performansın artış sebebi çoğunlukla daha düşük çözünürlükten kaynaklanıyor.
 
 
 
Ek olarak YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan S2Games Bench, XeSS 1.3 ile Intel XeSS 1.2'yi karşılaştıran bir video paylaştı. Bu videoya da aşağıdan göz atabilirsiniz  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Gemi Yönetim Oyunu Ships At Sea Erken Erişim Olarak Geliyor Disney, Blizzard ve Ubisoft'un Tecrübeli İsimlerini Ekibe Dahil Etti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız