Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P'den 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
NEOWIZ tarafından oyunculara sunulacak soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P'nin 7 dakikalık yepyeni oynanış videosu yayınlandı. Bu yeni oynanış videosu bizi bir zamanlar sanat ve romantizmle dolu müreffeh bir yer olan Rosa Isabelle Street'le tanıştırıyor.
 
İlgi çekici mekanikleriyle çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Lies of P, gerilim dolu atmosferiyle, derin dövüş sistemiyle ve sürükleyici bir hikaye anlatımıyla beraber biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda meşhur Pinokyo karakterini kontrol ediyor ve aynı zamanda nasıl yalan söylediğinize bağlı olarak rastgele görevlere atılabiliyoruz. Oyun birçok anda seçimler yapabiliyor ve bu seçimler hikayenin nasıl biteceğini etkiliyor. 
 
Craft mekaniğinin de bulunduğu oyunda oyuncular, tamamen yeni bir silah oluşturmak için silahları birçok farklı şekilde birleştirebiliyor. En iyi silah kombinasyonunu bulmak ve gerçekten özel bir şey oluşturmak için araştırma yapabiliyorsunuz. Ayrıca oyuncular yeni beceriler kazanmak için vücutlarının bazı kısımlarını değiştirebiliyor. Sadece bu değil aynı zamanda bu beceriler başka benzersiz ve kullanışlı özellikleri de beraberinde getirebiliyor.
 
Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun şu anda standart sürüm ön sipariş fiyatı 999,00 TL, Deluxe sürüm fiyatı ise 1.130,00 TL.
 
7 dakikalık oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
The Legend of Zelda: Ocarina of Time için Orijinal vs. Remake Videosu Paylaşıldı GOG, Sonbahar İndirimi Kapsamında Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

4.9.2023 17:29:26

0
mekan tasarımları baya iyimiş

BSC Misafiri

4.9.2023 09:51:37

0
34. saniyedeki Bug gözümüzden kaçmıyor. Yerde kırılmış bir varilin hiç fiziği yok mu yani? İçinden geçiyor resmen. İnşallah böyle çıkmaz oyun.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız