Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GOG, Sonbahar İndirimi Kapsamında Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor

 
 
Oyun platformu GOG şu anda Sonbahar İndirimi kapsamında çeşitli indirimlerin yanı sıra ücretsiz oyun ve oyunlar sunuyor. Bu kapsamda King's Bounty: The Legend adlı oyunu 4 Eylül'e kadar GOG kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz. İlerleyen günlerde iki oyun daha ücretsiz olarak sunulacak.
 
King's Bounty: The Legend 
 
 
 
King's Bounty: The Legend, taktiksel sıra tabanlı savaşların yer aldığı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bu unsurların dışında aynı zamanda rol yapma unsurları bulunuyor ve geniş bir maceraya atılıyorsunuz.
 
Oyun içerisinde yer alan oynanış iki ana bölüme ayrılıyor: Macera modu ve savaş modu. Macera modunda oynarken karakterini gerçek zamanlı olarak kontrol edebiliyor ve bu şekilde savaşlara dahil olabiliyorsunuz. Savaş modunda ise bir komutan rolümü üstleniyor ve birliklerinizi taktiksel sıra tabanlı savaşlarda yönetebiliyorsunuz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle GOG dijital platform gog haberleri gog.com
Lies of P'den 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Bloodborne Remaster Söylentileri Bir Kez Daha Asılsız Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
GOG
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız