Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bloodborne Remaster Söylentileri Bir Kez Daha Asılsız Çıktı

 
 
2015 yılında çıkış yapan aksiyon rol yapma oyunu Bloodborne için geçtiğimiz günlerde yeni bir söylenti ortaya çıktı. Söylenti içerisinde oyunun yeni bir Remaster sürümüyle tekrardan karşımıza çıkacağı yer aldı. Ancak Bloodborne için ortaya atılan bu son söylentisinin yanıltma ve heyecanlandırma amaçlı olduğu anlaşıldı.
 
Söylentiyi ortaya atan kişi Discord üzerinden çeşitli detaylar paylaştı
 
 
 
Bloodborne remaster söylentisi Im A Hero adlı bir kullanıcı tarafından Discord üzerinden ortaya atıldı. Oyun sektöründen başka birinin kimliğine bürünen bu kullanıcı The Snitch'in Discord sunucusunda çok sayıda projenin ayrıntılarını paylaştı. Bu projeler arasında tahmin edebileceğiniz gibi Bloodborne Remastered da vardı. 
 
Bu proje ayrıntılarının yayınlanmasının ardından The Snitch, bu kişinin paylaştığı bilgilerin asılsız olduğunu ve herhangi bir kaynağa dayandırılmadığını belirtti. Öte yandan bu kişi Reddit üzerinde de bir hesap oluşturdu ve burada da paylaşımlarını gerçekleştirdi.
 
 
 
Dönüp baktığımız zaman Bloodborne Remastered hakkında bu tarz söylentileri ilk kez duymuyor ve görmüyoruz. Mayıs 2023'te birçok kişi Sony'nin Bloodborne Remaster/Remake'i State of Play'de sergileyeceğini veya duyuracağını iddia ediyordu ancak böyle bir şey gerçekleşmedi. Daha da geriye gidecek olursak Mart 2022'de yeni sürüme ait ekran görüntülerinin yayınlandığı belirtildi fakat bu görüntüler de sahteydi.
 
Peki siz bu oyunun remaster yada remake sürümünü bekliyor musunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Demon's Souls 2 Demon's Souls Dark Souls Project Beast PS4 Playstation 4 RPG JRPG Korku BloodBorne Sony
GOG, Sonbahar İndirimi Kapsamında Bir Oyunu Ücretsiz Veriyor LEC 2023 Sezon Finalleri'nde Dünya Şampiyonası'na Katılacak Takımlar Belli Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.9.2023 09:51:27

0
Onlarca souls oyunu çıktı kim neden tekrardan bloodborne remake para versin. Last of us remake oynadım. Last of us Remastered oynuyorum hissine kapıldım. İlk bir saatten sonra bütün hissiyat aynı geldi

yaratıc1KLAVYE

3.9.2023 19:54:34

0
Bilgisayara platformuna geçtim. Evet bekliyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Bloodborne
+ TAKİBE
AL
26 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız