Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P için Yeni Ek Paket Yolda: İş İlanıyla Ortaya Çıktı

 
 
Neowiz tarafından oyunculara sunulan ve bir hayli sevilen soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan habere göre oyunun yeni genişleme paketi yolda ve bu durum iş ilanıyla beraber doğrulanmış durumda.
 
İş ilanıyla beraber ek paketin yolda olduğu anlaşıldı
 
 
 
İş ilanı Twitter kullanıcısı 'Okami Games' tarafından fark edildi. Neowiz ekibi tarafından yayınlanan iş sayfasında yakın zamanda piyasaya sürülen Lies of P için yeni bir DLC'nin yolda olduğu belirtildi. Bu kapsamda yeni ek paket için geliştirici bulma arayışına girildiği ortaya çıktı.
 
Neowiz ekibi iş ilanı içerisinde "Proje Tanıtımı" başlığı altında Lies of P'nin nasıl bir oyun olduğundan bahsediyor ve yeni bir DLC'nin geliştirileceğini vurguluyor.
 
 
 
Şu anda söylenti aşamasında olan ancak bir yandan iş ilanıyla doğrulanan yeni ek paket hakkında daha fazla ayrıntı verilmedi. Ayrıca Neowiz, Lies of P için yeni bir genişleme paketini resmi olarak doğrulamadı. Diğer taraftan oyunun yol haritası yakında açıklanacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Wccftech Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Epic Games'te 90 TL'lik Ücretsiz Oyunu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın! Call of Duty Warzone: Mobile, 2024 Baharına Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2023 10:20:36

0
Oyun harika başından kalkamıyorum o derece iyi. Oyun oynanamayacak kadar zor diyen küçük bir kesim var onları da anlamak gerek fakat herkes zor oyunları oynayabilecek, becerebilecek diye bir şey yok. Oynayıp uzmanlaştıkça her şeyle başa çıkabilecek duruma gelip çok büyük zevk alabiliyorsunuz. Bunun yanında herkesin tarzına uygun oyun var. Souls oyunlarının daha kolay olmasını beklemek dağın zirvesine çıkıp ama burada deniz yok ben yüzmek istiyorum demek gibi bir şey oluyor.

aykut291

9.10.2023 20:21:06

0
Herkes Souls Like Oyun yapıcam yarışına girdide From Software'dan başka bu işi iyi yapan bir firma yok şu anda.Yani Oyuncuya işkence çektirmeyi marifet zannediyorlar.Oyun zorlasın ama geçemeyecek seviyede değil.Zaten son güncellemeden sonra düşmanlar baya bir zayıflamış heralde duyduğuma göre.Abi böyle Oyun olmaz birşeyi yapıyorsan en ince ayrıntısına kadar düşünüp yapıcan.Oyunun atmosferi hikayesi falan çok cok iyi ama Boss savaşları aşırı bunaltıcı yani son güncellemeden sonra pek bakmadım ama fena bunalttı bu eğlenceli değil.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız