Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi 'Cristiferbeast', NEOWIZ stüdyosu tarafından geliştirilen ve Bloodborne/Dark Souls'tan ilham alan Lies of P için yeni bir mod yayınladı. Birinci şahıs modu olarak karşımıza çıkan bu sürüm oyunculara yeni bir deneyim sunmayı hedefliyor. Oyunu tekrar oynamak isteyenler için gerçekten güzel bir mod olarak karşımıza çıkan bu paket her şeyi yakından görebilmenize olanak tanıyor.
 
Birinci şahıs modu bazı zorlukları da beraberinde getiriyor 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Lies of P temel olarak üçüncü şahıs bir kamera bakış açısıyla beraber bizlere sunuluyor. Yani birinci şahıs modunda oynamak belki de birçok oyuncu için zor olabiliyor. Diğer taraftan oyunda bazı mekanikleri doğru bir şekilde yapmak bu mod ile beraber daha kolay bir hale gelebiliyor. Fakat düşmanların saldırılarını engellemek ve daha farklı saldırılarla karşılık vermek üçüncü şahıs kamera bakış açısına göre daha zorlu gelebilir.
 
Oyunu ilk defa oynayacaklar için elbette bu mod önerilmiyor. Çünkü oyunu tamamladıktan sonra bu tarz modlarla beraber oyunun nasıl değiştiğini anlayabilir ve böylece üzerinde usta olduğunuz bir yapı olduğundan dolayı kolaylıkla birinci şahıs kamera bakış açısına adapte olabilirsiniz. Eğer dikkatinizi çektiyse modu buradan indirebilirsiniz.
 
Mod tanıtımı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Rise of the Ronin Silahlarını Gösteren Fragmanlar Yayınlandı İzometrik Rol Yapma Oyunu Dragonkin: The Banished Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

5.3.2024 15:07:51

0
Ne gerek var buna. Oyun soulslike. Şaka gibi.

BSC Misafiri

3.3.2024 12:17:06

0
Bu oyuna hiç gitmeyecek bir şey fps kamera açısı .Oynanışa hiç uygun olmadığı gibi oyunun görselliğine de büyük zarar vermiş çünkü görüş açısını çok daraltmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız