Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lies of P için İlk DLC Tanıtıldı: Dengeleme Güncellemesi Geliyor

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/84cc46ab-5b75-4305-95d8-0fac2593ad68.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
Yayıncılığını Neowiz ve geliştiriciliğini Round8 Studio'nun üstlendiği Souls-like aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için yeni bir güncellemenin geleceği duyuruldu. Dengeleme değişikliklerini içeren bu güncelleme Kasım ayı içerisinde oyuna dahil edilmeyi bekliyor.
 
Yönetmen Jiwon Choi tarafından açıklanan bu bilgiler haricinde ayrıca oyun için yeni ek paketin ilk konsept çizimleri paylaşıldı.
 
İlk DLC çizimleri yayınlandı 
 
 
 
Oyunun yönetmeni Jiwon Choi tarafından sunulan videoda, 19 Eylül'deki resmi çıkışından bu yana Lies of P'nin gidişatı hakkında çeşitli yorumlamalar yapıldı. Burada ilk indirilebilir içeriğin yanı sıra resmi oyun müzikleri ilgili ayrıntılar ve daha fazlası aktarıldı. Ek olarak yakın zamanda oyundan neler bekleyebilecekleri hakkında oyunculara bilgi verildi.
 
Choi, Lies of P'nin ilk ayda bir milyon adet satmasıyla alakalı hayranlara teşekkür etti. Bu teşekkürün ardından oyun için yaklaşan dengeleme değişikliklerinden bahsetti. Kasım ayında gelmesi beklenen güncelleme, silah ve karakter kısmında önemli değişikliklerin yanı sıra oyunun ilk aşamalarındaki zorluğu düşürmek için de birtakım yenilikleri getiriyor.
 
 
 
Diğer taraftan geliştiriciler bu satış başarısına ulaştığı için oyunculara teşekkür etmek adına yeni bir kıyafet, gözlük ve şapkayı sunmayı hedefliyor. Bunları da ayrı ayrı donanabiliyorsunuz.
 
Lies of P şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) ve Mac App Store üzerinden Mac için mevcut. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinden de oyunu oynayabilirsiniz.
 
Yönetmenin mesajı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Xbox Game Pass Bir Kez Daha Zamlandı! İşte Yeni Fiyatlar Rollerdrome Xbox Game Pass'e Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız