Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rollerdrome Xbox Game Pass'e Geliyor

 
 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Roll7, üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Rollerdrome'un 28 Kasım'da Xbox Series konsolları için yayınlanacağını duyurdu. Bu açıklamanın akabinde ise oyunun Konsol, PC ve Bulut için Xbox Game Pass üzerinden de oynanabileceği açıklandı.
 
Rollerdrome ilk olarak 22 Ağustos 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
İlgi çekici bir deneyim sunuyor
 
 
 
Rollerdrome, eşi benzeri olmayan bir aksiyon deneyimini oyunculara sunmak için akıcı hareketler kombinasyonlarını bünyesinde barındırıyor. Tek oyunculu bir üçüncü şahıs aksiyon nişancı deneyimini sunan yapım içerisinde öldürmeler size sağlık kazandırıyor ve arena içerisinde kendi tarzınızla hakimiyet kurmaya çalışıyorsunuz. 
 
Oyunda bir yandan paten yaparken diğer yandan ise karşımıza çıkan düşmanları silahlarımızla beraber indirmeye çalışıyor ve karakterimize de aynı zamanda hakim olmaya çalışıyoruz.
 
Kısacası oyun için ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen OlliOlli serisini bizlere sunan Roll7'den yeni bir deneyim diyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Rollerdrome
Lies of P için İlk DLC Tanıtıldı: Dengeleme Güncellemesi Geliyor Xbox Game Pass'e Kasım Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı: 3.500 TL Değerinde!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız