Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

İzometrik Rol Yapma Oyunu Dragonkin: The Banished Duyuruldu

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Eko Software ekibinin üstlendiği izometrik aksiyon rol yapma oyunu Dragonkin: The Banished resmi olarak duyuruldu. Oyun, 2025 yılının Şubat ayında PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek.
 
Ejderhaların istila ettiği bir dünyayı sunuyor 
 
 
 
Dragonkin: The Banished, ejderhaların toprakları harap ettiği bir dünyayı bizlere sunuyor ve kötü yaratıkların ortaya çıkmasıyla beraber de biz de burada hayatta kalma mücadelesine atılıyoruz. Dört kahraman sınıfı ile beraber oynayabileceğimizi yapımda, bu canavarları alt etmek için büyük bir savaşa hazırlıklı olmak durumunda kalıyoruz.
 
Yendiğimiz her düşman bizi hedefimize daha da yakınlaştırıyor. Buradaki temel amacımız ise dört ejderhayı bulmak ve onları ortadan kaldırmak. Bu amaç uğruna ilerlediğimiz yapımda etrafı keşfedebiliyor, farklı donanımları elimize alabiliyor, karakterlerimizin sınıflarından yararlanabiliyor ve tercihlerimize bağlı olarak değişkenlik gösteren bir hikaye akışı ile karşılaşabiliyoruz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dragonkin: The Banished
Lies of P için Birinci Şahıs Modu Yayınlandı Metroidvania Oyunu Somber Echoes Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Yeni Oyun Duyuruları
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız