Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Karma Online, "Helikoptere Bin" Diyor!


     Önde gelen çevrimiçi oyun gelistirici ve yayincilarindan Joymax, 2012 yilina II. Dünya Savasi konulu birinci sahis nisanci oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead'in büyük bir güncellemesiyle baslayacagini duyurdu. Bugünden baslayarak oyuncular, dört oyuncudan olusan bir takimin bir agir V5 savas helikopterini düsürmeye çalistigi yeni bir AI Helikopter modunda oynayabilecekler. Oyun hakkinda daha fazla bilgi için, lütfen http://www.joymax.com/karma/ adresini ziyaret edin.

     “KARMA evreni hizla büyüyor ve yeni AI helikopter oyun modunu eklemekten mutluluk duyuyoruz”
diyor Joymax CEO'su Nam-chul Kim, “Yeni mod grup oyunu için mükemmel ve yeni eklenen askerlerin dönüsü etkinligi, klan sampiyonasi ve Türkiye'deki oyuncular için yeni bölgesel kanal ile 2012 simdiden KARMA için büyük bir yil olma yolunda ilerliyor”.

     Yeni AI Helikopter modunda, oyuncular dört kisilik birimler halinde gruplandiriliyor ve on rauntluk çilgin bir çok oyunculu cehennemde birlikte çalismalari gerekiyor.+ Her birim ilerlemek için yenmesi gereken önceden belirlenmis bir sayida düsmanla karsilasiyor. Belirli rauntlarda, oyuncularin agir V5 savas helikopteri dahil çesitli boss rakiplerle mücadele etmesi de gerekiyor.

     31 Ocak'tan baslayarak Joymax tüm eski KARMA oyunculariyla bir Askerlerin Dönüsü Etkinligi gerçeklestirecek. Etkinlik süresinde geri dönen eski oyuncularin tümüne ödül olarak oyun için özel seyler verilecek.

     Joymax ayrica genisleyen Türk oyun topluluguna daha iyi hizmet vermek için özel bir kanal açti. Yeni sunucu Türkiye içindeki ve disindaki oyunculara daha iyi bir oyun ortami sunmayi amaçliyor. 2012 yerel topluluklar için benzer kanallar kullanima sunulacak.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Karma Online: Prisoners of the Dead JoyMax PC
Minnettar Babadan Singstar'lı Teşekkür Syndicate'de Online Pass Olmayacak

BSC Misafiri

2.2.2012 12:47:04

+1
Yıl olmuş 2012, hala 2. Dünya Savaşı oyunları yapılıyor. Ne savaşmış arkadaş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Karma Online: Prisoners of the Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız