Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Karma Online'ın Devasa Yaması Yarın Yayınlanacak

Yeni Karakterler, Ek Haritalar, Güncellenmis Silahlar ve Dahasi!

     Önde gelen çevrimiçi oyun gelistirici ve yayincilarindan Joymax, II. Dünya Savasi birinci sahis nisanci oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead'in birinci ayını büyük bir gümbürtüyle kutlayacağını duyurdu. 18 Ekim'den itibaren yeni silahlar kusanmis yeni karakterlerle oynarken tarihi Kapadokya'yi ziyaret edebilirsiniz. Oyun hakkinda daha fazla bilgi için, lütfen http://www.joymax.com/karma/ adresini ziyaret edin.

     Joymax CEO'su Nam-chul Kim, “KARMA global pazardaki payini büyütmeye devam ediyor ve Türkiye ve diger yerlerdeki oyuncularimiza ulastigimiz için heyecan duyuyoruz. Prisoners of the Dead'in gerçekten uluslararasi bir hizmet oldugunu ve beklentileri yüksek FPS kullanicilarini tatmin ettigimizi kanitladik” diyor.

     Mihver Devletlerine ve Müttefik Devletlere iki yeni karakter eklenecek: Fanatik bir Türk askeri olan Ahmet Kurtulus ve vatansever bir Amerikali olan Dominic Williams. Bu iki karakterin benzersiz nitelikleri var ve daha önce oyunda görülmeyen yapilara olanak taniyor. Bu iki karakter kullanima sunulan yeni haritalarla da mükemmel uyumlu.

     Loading Dock çok sayida gizlenme noktasi ile oyunculari zorlayacak – hem dostlar hem de düsmanlar pusuya yatmis bekliyor olabilir. Ya da Türkiye'nin Kapadokya bölgesinde "rahatlatici" bir gezinti yapin – gerçek cografyadan modellenmis, ölümüne savasmak için ideal bir harita!

     KARMA oyunculari Deathmatch sistemi için yapay zeka modu dahil yeni oyun içeriginden de keyif alacaktir. Bu mod oyuncularin ve klanlarin ekip ve strateji çalismasi yaninda tek oyuncu pratigi yapmalarini ve hareketlerini mükemmellestirmelerini saglar. Klan eslestirme sistemi, oyunda mümkün olan en siddetli klan karsilasmalari için beceri düzeyi esit olan oyunculari birlikte gruplandirir. Gatcha atis poligonuyla birlikte bu, oyuncularin ender ve benzersiz silahlara rastgele ve kalici olarak sahip olmasini saglar.

     Ayrica Madsen, Johnson ve eksiksiz bir ALTIN silah serisi (MP40, STG44 ve Kar98k gibi) dahil olmak üzere, birden fazla silah eklenecek veya güncellenecetir. Esya dükkaninin stogunda simdi AKS-74, CAMO M4A1 ve Karabella da bulunmaktadir.
 
Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Karma Online: Prisoners of the Dead JoyMax PC
Halo: Reach'te 56. Haftanın Fiyaskoları Ultimate Marvel vs. Capcom 3'e Ücretsiz DLC

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Karma Online: Prisoners of the Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız