Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Karma Online: PoD Açık Beta Testi Haftaya Başlıyor

Karma Online: PoD Açık Beta Testi Haftaya Başlıyor

     Önde gelen oyun gelistirici ve yayinlayici olan Joymax bugün, gelmekte olan Ikinci Dünya Savasi oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead’in, ön açik beta testinin önümüzdeki Sali (5 Temmuz) günü baslayacagini ve 19 Temmuz Sali’ya kadar devam edecegini duyurdu. Teste katilmak veya oyun hakkinda daha fazlasini ögrenmek için, oyuncular su adresi ziyaret edebilirler: http://www.joymax.com/karma/.

     “Kapali beta testimizde oynama sansini yakalayamayan oyuncular için bu, sinirli ön açik beta testine kayit olarak aktif olmak için harika bir firsat” diyor Joymax CEO’Su Nam-chul Kim. “Oyuncularin nelerden hoslandigini ve hoslanmadigini, neleri gelistirmemizi ve güçlendirmemizi istediklerini ve neleri oldugu gibi birakmamizi istediklerini gerçekten de bilmek istiyoruz. Tüm fanlarimizin ve oyuncularimizin, olabildigince oyundan zevk almasini istiyoruz ve sadece onlarin önerileriyle daha iyi hale gelebiliriz!”

     Ön açik beta testi, 5-19 Temmuz tarihleri arasinda gerçeklesecek, yani oyuncularin oyuna alismasi ve rakip tarafin oyunculari ve zombileri havaya uçururken oyunda mevcut olan çesitli silahlari kullanmasi için iki hafta gibi uzun bir zamani olacak. Tüm bu süre, bu yaz sonunda çikacak final oyununa kadar beceri kazanmalarina yardimci olacak!

     Dragonfly ile birlikte gelistirilen ve Joymax tarafindan yayinlanan KARMA Online: Prisoners of the Dead, Kore’de çok ünlü olan çevrimiçi FPS serilerinden olan Karma Online serisinin bir sonraki bölümü. Oyuncular, Itilaf ya da Müttefik kuvvetlerden birini seçerek küresel zafer için savasa katildiklari, –zombilerle dolu– Ikinci Dünya Savasi’na dönecek. Bu sanal ve tarihsel simülasyonda oyuncular, düsman birliklerine oldugu kadar, yikici savasin kalintilarinda yürüyen yüzlerce ölüye de karsi koyacaklar.

                                                                                                               Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Karma Online: Prisoners of the Dead JoyMax PC
Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop) Hellgate Global Açık Beta Bugün Başlıyor

BSC Misafiri

1.7.2011 23:55:09

0
Activison 1 Joymax 2 o derece yani bidaha Joymaxın oyunlarını oynamam , Silkroaddan sonra hele :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Karma Online: Prisoners of the Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız