Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Karma Online için Nakit Dükkanı Piyasaya Çıkıyor

Türkçe için tam yerelleştirme de yayınlandı.

     Önde gelen oyun gelistirici ve yayinlayici firmasi Joymax, Birinci Sahis Nisanci (First Person Shooter) türündeki Ikinci Dünya Savasi oyunu Karma Online: Prisoners of the Dead için Nakit Dükkâni’nin artik hayata geçtigini ve oyuncu toplulugunun kullanimina sunuldugunu duyurdu. Ilk dalga nakit dükkâni malzemeleri arasinda yeni silahlar, ekipman, yetenekler ve bonuslar bulunuyor. Oyun hakkinda daha fazlasini ögrenmek için, oyuncular su adresi ziyaret edebilir: www.joymax.com/karma/.

     “En son Karma Online güncellemesi, hem yeni hem de eski oyuncular için Karma Online deneyimini ayni oranda güçlendirecek olan heyecan verici yeni özellik ve gelistirmeleri bünyesinde tasiyor” diyen Joymax CEO’su Nam-chul Kim söyle devam etti: “Nakit magazasindaki ilk dalga malzemeler, kürsel zafer adina savasta kullanilabilecek olan benzersiz yeni silah ve ekipmanlar saglayacaktir, bununla birlikte Karma Online’in Almanya, Ispanya ve Türkiye’deki oyuncular için tamamen yerellestirilmis olmasindan sonsuz heyecan duyuyoruz”.

     Kiyafet ve botlardan tutun da tedarik kutularina kadar çesitli yeni ekipmanlara ek olarak, Nakit Magazasi’ndaki ilk dalga malzemelere AWP ve Camo AVS-36 gibi güçlü yeni silahlar da yer alacak. Oyuncular, yetenek sifirlamalari, yeni karakter slotlari ve hizli yeniden doguslar için bile malzeme satin alabilecekler.

     Nakit Dükkâni’nin piyasaya sürülmesi ile ayni zamana denk gelecek sekilde, Joymax, açik beta istemci ve oyun agi için bir dizi gelistirmeyi de piyasaya sürüyor olacak. Inisiyatif kisminda ise, Avrupa ve Kuzey Amerika ag altyapilari, tüm bölgelerden oyuncular için pürüzsüz ve gecikmesiz bir oyun deneyimi sunacak sekilde yükseltildi. Ayrica, yeni klan eslestirme sistemi, birbirinden farkli çesitli kriterlere göre savas açisindan oyunculari otomatik olarak esleyecek. Son olarak, Almanca, Ispanyolca ve Türkçe için dil paketleri eklenmis oldu.
 
 Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Karma Online: Prisoners of the Dead JoyMax PC
Uncharted Vita'dan TGS Demo Oynanış Videosu Sonic Generations'dan Yeni Bir Video
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

19.9.2011 18:11:24

0
KarmaTR.net~~~~İlk ve En büyük Karma Online Ücretsiz Destek ve Dünya birincisi olan clanımız "KarmaTR"nin forumudur.Herkesi bekleriz. Acaba "yeni klan eslestirme sistemi, birbirinden farkli çesitli kriterlere göre savas açisindan oyunculari otomatik olarak esleyecek." derken ne kastediliyor?Detaylı bir açıklama var mı? Ve eklemek istediğim bir şey var.Oyunda halihazırda zaten Almanca ve Türkçe dil desteği bulunmakta idi.Yeni olarak sadece İspanyolca eklendi.Web sayfasında ise Türkçe dil desteği hala yok... KarmaTR.net~~~~İlk ve En büyük Karma Online Ücretsiz Destek ve Dünya birincisi olan clanımız "KarmaTR"nin forumudur.Herkesi bekleriz.

BSC Misafiri

16.9.2011 17:22:13

0
unrealskill die bi forum war sırf oyunlara hile üretiolar karma onlineninde var hile adamın canını sıkıyo bide adamlar premiumla satıyolar ilerletmişler hileyi:S:S:S:
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Karma Online: Prisoners of the Dead
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız