Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minnettar Babadan Singstar'lı Teşekkür

 
    29 yaşındaki Norveç asıllı İngiltere vatandaşı Julian Hill, geçtiğimiz yıl ciddi bir hastalıkla mücadele eden kızını başarılı bir tedavi sonrası iyileştiren Londra'nın Great Ormond Street isimli çocuk hastanesine teşekkür etmek adına sıradışı bir girişimde bulundu.
 
     Kronik kalp yetmezliğiyle doğan kızının bu sebepten ötürü organlarına yeterli oksijen gitmemesine bağlı olarak hayati bir tehlikesi vardı. Buna müteakiben de operasyon edilmesi gerekiyordu. Hastane bebeğin belli bir yaşa kadar büyümesini bekledikten sonra geçtiğimiz yıl sonu gerçekleştirdiği ve başarıyla sonuçlanan açık kalp ameliyatı sonrası sağlıklı bir şekilde evine gönderildi.
 
    Julian Hill'de hem teşekkür mahiyetinde hem de hastaneye yardım amaçlı para toplamak amacıyla bir girişimdi bulundu. 24 saat boyunca hiç durmadan SingStar oynamak ! Oyunu kısaca tanımlamak gerekirse SingStar, Playstation markasıyla doğmuş ve özellikle kadife sesli oyuncuların büyük ilgisini gören bir karaoke oyunu.
 
    13 nisan günü gerçekleştireceği bu girişimde Hill, 24 saat ayakta durabilmek için bol bol kahve içeceğini ve zaten hasta kızından ötürü uzun süredir uyku nedir unuttuğunu söylüyor. Hill'in en büyük isteğiyse bu gişirimde kendisine destek olup neşelendirmesi için mümkün olduğunca fazla insanın orada bulunması.. 
 
     Etkinlik için gerekli tüm ekipmanlarsa tabii ki oyunun dağıtımcısı Sony'den gelecek. Biz de kendisine ve ailesine geçmiş olsun diliyoruz. İngiltere'de olsaydık, yanında olmak isterdik !

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer SingStar scee playstation 3 müzik party video inceleme
Disney, El Shaddai'nin Dağıtımcısını Satın Aldı Karma Online, "Helikoptere Bin" Diyor!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-BB2CECC18

3.2.2012 21:19:24

-1
Vay be babaya bak helal olsun.Minnettarlığını göstermek için Playstation 3 oyunu oynayacakmış. Minnettarlığını göstermek istiyorsan 24 saat oyun oynayacağına git 24 saat hastanedeki hastalarla ilgilen.

Quadhros

2.2.2012 21:49:01

0
Helal olsun gerçekten, müthiş bir minnettarlık örneği.. Geçmiş olsun diyoruz..

Sir Maximus is BACK

2.2.2012 11:26:14

+1
Geçmiş olsun,Desteğimiz onlarla.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SingStar Vol. 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız