Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SingStar'ın PS4 Sürümünde Akıllı Telefonlarımızı Mikrofon Olarak Kullanabileceğiz


      Sony Computer Entertainment, Playstation 4 için çıkacak olan SingStar için yenilikçi ve o kadar da sevindirici bir adım attı. Artık SingStar'ı oynayabilmek için ayrı bir mikrofon almaya ihtiyaç duymayacağız. Akıllı telefonlarımıza indirdiğimiz uygulama sayesinde telefonumuzu mikrofon olarak kullanabileceğiz.
 
     Geliştirici ekibin yönetmeni Dave Runyard'ın yaptığı açıklamaya göre akıllı telefonların mikrofonlarının ses algılama kapasiteleri, SingStar için şaşırtıcı bir şekilde uygun. Oyunda akıllı telefonlarımızı mikrofon olarak kullanmanın yanında sıradaki şarkılarımızı da telefon üzerinden listeleyebileceğiz.
 
     Bu sohbahar Kuzey Amerika'da çıkması planlanan SingStar, Playstation Store'da bedava olarak yayınlanacak. Bu bedavalık sürümde 10 şarkının bir dakikalık demoları yer alacak. Oyunun kutulu sürümü ise 30 şarkı bulunduracak ve Ekim veya Kasım'da piyasaya sürülecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
SingStar scee playstation 3 müzik party video inceleme
Gauntlet Ön Siparişe Açıldı: Çıkış Tarihi, Sistem Gereksinimleri ve Yeni Görseller Ortaya Çıktı Hyrule Warriors'ta İki Kişilik Co-Op Modu Bulunacak

19yusuf05

22.5.2014 12:27:19

+1
türkçe şarkılar olmassa beş para etmez ne işimize yarar ps türkiye bu konuda adım atmalı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SingStar Vol. 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız