Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jagged Alliance 3 Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Haemimont Games'in üstlendiği sıra tabanlı taktik oyunu Jagged Alliance 3 hem Playstation hem de Xbox konsollarına geliyor. Oyun bu kapsamda 16 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için 59,99 dolarlık bir fiyatla çıkış yapmaya hazırlanıyor.  Oyun hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Konsol sürümü geliyor
 
 
 
Başlangıçta PC için piyasaya sürülen Jagged Alliance 3 Tactical Edition, konsol sürümleri için de satışa sunulacak. Bu sürüm 550 adet ile sınırlı olacak. Ön siparişler şu anda THQ Nordic Online Store'da mevcut. Bu sürüm hte oyununun bir kopyasını içermiyor. 
 
Oyunun konsol sürümleri, nesiller arası çok oyunculu özelliğe sahip olacak. Bu özellik PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarının aynı zamanda Xbox Series ve Xbox One kullanıcılarının birlikte oynamasına olanak tanıyacak. 
 
Savaş ortamını bizlere aktaran ve gizlilik unsurlarını da bünyesinde barındıran taktik oyunu Jagged Alliance 3 ilk olarak 14 Temmuz'da Steam ve GOG üzerinden  PC için piyasaya sürüldü. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc
Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi Açıklandı PlayStation Plus'a Eylül Ayında Katılacak Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jagged Alliance 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız