Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Jagged Alliance 3 Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Haemimont Games'in üstlendiği strateji sıra tabanlı taktik oyunu Jagged Alliance 3'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlayacağını duyurdu. Çıkış tarihi açıklanmadı. Jagged Alliance 3 ilk olarak 14 Temmuz'da Steam ve GOG üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Klasik strateji taktik deneyimi sunuyor
 
 
 
Jagged Alliance 3'te kendine has kişilikleri, yetenekleri ve hikâyeleri olan birbirinden farklı karakterler arasından seçim yapıyor, daha sonra sizlere sunulan dünyayı keşfe çıkıp yeni insanlarla tanışıyor, para kazanıyor, ekibini büyütüyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. 
 
Oyunda zengin ve taktiksel sıra tabanlı savaşlara katılabiliyor, silah ve ekipman cephaneliğini yağmalayabiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz. Ayrıca paralı birimlerinizi seviye atladıkça özelleştirmek için çok çeşitli özel avantajlar arasından seçim yapabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde öte yandan hem tek oyunculu hem de çevrimiçi iş birliği modu yer alıyor. Ana hikayeyi bu kapsamda arkadaşlarınızla beraber oynayabiliyorsunuz. 
 
Konsol duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu strateji pc
PUBG 25.2 Güncellemesi Yayınlandı: Dragunov DMR, AUG Ayarlamaları ve Daha Fazlası! The Elder Scrolls 6 Artık Erken Geliştirme Aşamasında Bulunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Jagged Alliance 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız